![]() |
|
Задоволство или разочарување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadovolen sum, ma prezadovolen sum
samo ako ne me razocaraat, ne pa drugo!!!!! |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ti se digne, ama bidne zemjotres ili poplava i te bolat jajca dodeka se obiduvas da spasis gol zivot
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
e stvarno si odlepen zimi se.na sekoj tvoj komentar se gazam od smea.Me interesira dali nekogas si ozbilen i dali znaes da davas seriozni komentari.Ili pa jas ne svakam deka vo se si ti ozbilen,a?Pozz za tebe ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Momentalno pijam pivo i mezam taze leb...
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Задоволна сум :)
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Ne sum seuste zadovolen...imam so sto, imam kade, nemam so kogo
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Pa redno e da si najdes
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Covek treba da bide skromen
|
|
![]() |
|
vo pravo si za toa,a i ti gledam deka so mnogu malku se zadovoluvas,znaci si mnogu skromen.Bravo
![]() |
|
![]() |
|
Ne treba covek da se razocaruva
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
dovolno e so go razocaruvat drugite ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Ako e nekoj mnogu razocaran treba da odi na doktor
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nova granka???
uz oftamologija , hematologija i razochologija koj znae kako im izgleda primariusov ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
I apce da pie
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |