|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 46> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ljubovnica moras da se kries, planiras i na krajot ke dobies kvaliteten seks zacinet so mnogu emocii, dodeka so samiot potpis so zena kako da zavrsila bitkata za osvojuvanje
|
|
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sepak smetam deka zenata mnogu poveke bi mozela da ti gi objasni primesite bidejki ona mnogu ubavo znae sto da napravi i vo koj moment da napravi.Na primer i pokraj teskiot den koj go imal mazot na rabota koga ke dojde doma zenata da bide inicijator za intimen odnos vo koj zenata ke bide glavna sto cesto kaj nas mazite uspeva.Iskrata sto se cuvstvuva dodeka se zaljubeni i vo vrska treba da se ima i vo brak,znaci da se dogovorat da se najdat posle rabota nekade vo grad i po ispienoto kafe da se prosetaat na primer kej,Vodno ili nekakva druga razonoda koja ke im bide interesno na obajcata.Vo stanot ne e samo spalnata soba mesto za odvivanje na cinot tuku celiot stan(normalno ako ima uslovi).Pocesto zenata moze so samoto nejzino dvizenje pri sekojdnevnite raboti da go vozbudi mazot.Primeri im nema kraj.
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па се знае тоа што не го гледаш секој ден ти е поинтересно и забавно и нормално....двајцата дотерани расположени ќе излезете да се забавувате а дома со жената проблеми па сметки требало да се платат па децава за патики вриштат па не е исто нормално хехех |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... a ti mamino mnogu da ne mi se zanese... a da razmislish malku deka sekoja teritorija e zelba na nekoj osvojuvac... pa da si si pretpazliv... aspiraciii... opasnosti demneat.... a potpisot nikogash ne shtiti od opasnosti... slushaj ti mamamd shto mi ti veli... otvoraj oci devetbanka... oti dodeka ti tamu dobivash "kvaliteten seks so mnogu emociii" nekoj da ne gi koristi istite blagodeti.. onamu kaj shto e sigurnosta od potpisot... niva ne se ostava dolgo ne orana... |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ЈА МОЈАТА ЗА ...ЗАПОТНАВ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke mi rece : - Aman samo na toa mislis i zemi pomogni nesto ! Ja op ! kaj druga sto ne me tera da rabotam...Mrazam pravosmukalku !...razberete veke ednas !...samo preku pravosmukalka doagam do seks !...e ne moze veke taka !...strajk !...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...definitivno me nasmea vo ovoj tmuren den.... sega odam na rabota raspolozena... a koga ke se vratam... ke gi citam tvoite biseri... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne treba da se ima ljubovnica
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... e takov te saka majka... pameten... domakin...barem malku... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamicka moja ...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi kade ja barme razlikata?
Vo zjenata i ljubovnicata kako fizikus, kako seks partner, kako osobaba so koja si postojano i osoba so koja si povremeno, kako domakinka, kako dama ili samo kako osoba za sex. I za zjal i vo site sluchai ima razlika. A razlikata e koj kako ja dozjivuva sopstvenata sopruga, a i samiot sebe pokraj nea. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e orlov, 100% si vo pravo......
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicen komentar.
Изменето од petbo - 24.Април.2008 во 23:10 |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |