|
Вонредни Избори во Македонија..потреба?! |
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Автор | |||
Gorg
Сениор Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tacno! Ajde Novace, kartite na masa: Z's Gujo sakase izbori? I Pavlin, ja procitav kolumnata...cista vistina za frazeologijata sto ja koristat Gujo i kompanija. Kako da imaat nekoj lingvist od EU i SAD kade sto za press konferencii i obrakjanja pred javnosta se koristat odnapred propisani frazi od koi nema beganje. Ova so vladava me potseka na skecot so premierot Toso Malerot koga odgovarase na novinarski prasanja...e sega fali uste da ni pokaze na site nas sreden prst nasiot Gujo, kako sto im pokaza na Amerive. Samo ne veruvam deka nitu togas ke progledaat ovie koravive slepci od sledbenici na Gujo. Изменето од Gorg - 22.Април.2008 во 13:25 |
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sum bil ne taka odamna. i toa, bas fino sto gi spomna sistina, remedika, itn., posto bev na oddel kaj sto edna moja rodnina se poragjase, t.e. na ginekologija. mozam da ti kazam se iznenadiv kolku uredno, cisto i kolku bese smenet odnosot na licata vraboteni tamu. ne znam na sto se dolzi, mozebi na konk*rencija, itn., no bev prijatno iznenaden kolku dobro se funkcionirase. |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само ако ти ми одговориш што се доби Народот односно судбината што ќе му се смени ако истите дојдат на власт ...како на 15 Септември....се сеќаваш на паролата?
Твојов „портпарол„ (плачип**ка по секој пост кај админите) ..а ...види прилика за плукање..не пропушта прилика!!.
А кога си го „добие„ следовањето...одма на плачење кај админот:
Чичко адмиииин бе ..овој ми одговара културно..наместо како нашите...во стилот ... баси му ја ..или ами ебаго..зависи само кој од која планина е симнат овде..на форумов
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pak nisto novo od tebe...pa znaeme deka site sme za tebe komunjari, ama ajde ama sega popoleka: z a s t o n i b e a p o t r e b n i i z b o r i???(eve i so rozovo) e sega ako ne znaes barem za edna dvojka togas sramota e da otvaras temi...pa vidi ja anketata i odgovorite ili pak ne ti e jasno |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pak se rasfrlas so placipicki, gluposti...tipicno koga covek nema sto da kaze vo svoja odbrana...a i postov ti e nekako nepovrzan...kako da se gubis. ...i da, mnogu zavisi koj od koja planina se simnal, a i po postiranjata moze i da se pretpostavi. A posto si i ti na forumov i ti si se simnal od nekoja planina. Pa dobredojde vo civilizacijata |
|||
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Потрбни се поради желбата да си ги одмерат силите СДСМ и ВМРО, впрочем тоа и двете го посакуваа само секоја на свој начин и во свој стил.
|
|||
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..da bas sega najdoa da si gi merat... |
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sto fali sega?
|
|||
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...fali daska vo necija glava...a bogami i po glava
|
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa vas da ve prasame izbori ne treba nikad da ima. ajde KPJ da gi vratime, i raat... haha... ama umre vaseto...
|
|||
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ako e taka, da te prasam koj gi organizirase prvite povekepartiski izbori vo MK?...aj sozemi se malkucka od euforijata...ima valerijan za vakvi kako tebe..kapni si malce...komentarive ti licat eden na drug...napamet nauceni frazi...kako da si onoj poltuson od portparol na vlada
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас мислам оти нема многу да чекате ...на даска по тинтарата..
ХА ХА ХА...
пс
Не е важно дали си симант од планина..туку да не се и во Скопје однесуваш како да си на планина..
И од каде баш ти и „другиот„ се препознавте ... беееее???
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kooooj gi organizirase? kpj? |
|||
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За жал така решиле на тајната вечера. |
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |