|
“Linkin Park“ против “Iron Maiden“ |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |||
RocK
Нов член Регистриран: 13.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IRON MAIDEN!!!
|
|||
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
LINKIN PARK
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako ne ti se dopagja temata ednostavno ignoriraj ja i nemora da ostavas komentari pogotovo ne navredlivi btw LINKIN PARK - are the best |
|||
barmomk1
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe kako moze da se sporeduvaat koga mn se razlicni.... ednite ti se klasika... ednite ti se sovrmen band...
ALi sepak sum za IRON MAIDEN |
|||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najiskreno od takvi kako tebe ne ni ocekvam poinakov komentar,ama so da vi pram,tolku vi e vidikot,ne mozite da gledate podaleku,ednostavno ve zalam |
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
premnogu se mladi prijatele za da razberat, mozebi za nekolku godini...a mozebi i nikogash... |
|||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najiskreno se nadevam deka se mladi i seuste neiskusni pa za nekolku godini koga ke navlezat pojke vo svetot na muzikata ke go branat kvalitetot so ist zar kako so gi branat i linkin park,a dotogas bi im preporacal da ne go sfakjet tolku navredlivo sekoj ispad na onie koi vekje go pominale toj period vo koj so najverojatno sega se tokmu tie.
|
|||
|
|||
Lancelot
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
свашта... не е муабетот ако не ти чини темата заобиколи ја, срамота е да споредуваш работи кои едноставно не можат да бидат споредени, се знае кои се Maiden живи легенди кои во иднина ке го имаат статусот на она што се денес моцарт, бетовен итн... а линкин парк се нафурани wanna be дечишта под влијание на некој си fake MTV рок... срамота е ама како што кажа некој погоре можеби некогаш ке сватите... а можеби и не... еве му на авторот една споредба слична не неговата: Тоше или Драганче од лескоец? Кога не се разбирате во нешто попаметно е да прашате а ако ви е срам да прашате побарајте имате интернет
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
друго е да имаш свој вкус и да се одлучиш за некој бенд или музика, ама друго е да кажеш дека тие се подобри од сите други, а особено е лошо е да ги споредуваш со ајрон
бидејќи ајрон имааат многу повеќе постигнато oд Linkin park не ти замерам, слушај си ги никој не ти брани, ама не ги споредувај со ајрон |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znam koj se Iron Maiden a koj se Linkin Park
poentata vo mojot komentar bese deka ne e dobro da se ostavaat navredlivi komenatri..ko na pr. vrska nemas od zivotot..ve zalam..i slicno i ne znam so sakase Carnation da kaze OD TAKVITE KAKO MENE...ama ne e ni vazno jas si stojam na moeto deka forumov ne e za da se vregjame tuku sekoj da si go iskaze mislenjeto...i ako ima nekoj so smeta deka treba da se pravi sporedba OK e a tie sto smetaat deka ne treba togas ednostavno neka ja zaobikoluat temava i reseno...tvojot komentar nema da gi napravi Iron M. podobri ili poslavni tuku samo moze da predizvika konflikti na forumot... |
|||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kazav i pogore,nemojte da go sfakjate navredlivo sekoj ispad na onaj so znajt so e kvalitet poso vervi deka ko ke ja otkries pravata umetnost vo muzikata i ti licno ke gi imas najverojatno istite ili slicnite ispadi kako mene i kako site ostanati na forumov. |
|||
|
|||
Mortisha
Нов член Регистриран: 28.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro peer ne e rabotata da se vregame i da se karame za muzika. Edni si slusaat Maiden edni Linkin Park. Poentata e deka e krajno besmisleno da se sporeduvaat tie dva benda. Ako sakas da prais sporedbi, barem pisi dva benda koi furaat ist stil. |
|||
Mortisha
Нов член Регистриран: 28.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bwt ja sum za Maiden
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |