![]() |
|
Вашиот сегашен партнер... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Среќна сум и по долго време, уште го сакам најмногу на цел свет и многу ми недостига кога и да не сум со него ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
искрено не....но добро е....ми пружа се она што може еден дечко да ми пружи , дури и повеќе ........повеќе од тоа што сум заслужила и сум се потрудила.....но знам дека со секој друг освен со принцот ке е исто ...па така да речиме дека сум задоволна од тоа што го добивам........додека да стигни мојов принц
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
da...i se nadevam deka mojot segasen partner ke bide i posledniot"partner" vo mojot zivot... znam deka iskreno mi dava se, cisto saka...i ima pred se golemo razbiranjen za nacinot na koj jas ja prifakam negovata ljubov...
ednostavno, mislam deka sme eden za drug...go cuvstvuvam toa
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...e virtuelna...
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...eci peci pec...
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
...ti si mali zec...
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
...ti si mala peperuga ...
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.......................e govedo nevospitano...............ne vredi covek da si go trosi vremeto na nego...................
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
nemam partner vo onaa smisla vo koja toa se bara ovde kako odgovor...no zatoa imam nekolku iskreni prijateli na koi mozam da se potpram vo sekoe vreme...a partnerot?...ke dojde ili ne...voopsto ne se zamaram
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
ANGELCHE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
2 GOD IDEV OD POCETOKOT BESE FANTAZIJA A ODPOSLE AUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTT
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() Изменето од anastea - 27.Април.2008 во 02:17 |
|
![]() |
|
da
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |