IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Како да се надмине разводот???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да се надмине разводот???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 18>
Автор
Порака
petbo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petbo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:54
Ljubovta e kako kandilce koe treba da se vnimava da ne se ugasne bidejki potoa ne se pali.Site ovie komentari se dobri za da se odrzi kandilceto zapaleno.Brakot e institucija koja mora da se odrzuva i nadgraduva za da ni pomine najharmonicno zivotot.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:01
Originally posted by petbo petbo напиша:

Blagodaram na komentarite i vi se super,no doblest na covek ako moze da prifati sovet,zamerka ili bilo kakov komentar od strana na sakaniot pa duri i od strana na poznanik ili prijatel.Mnogu poednostavno sto se odnesuva za mene e koga vo tuga prikazna dobra ili losa si gi naogam moite nedostatoci i sam si gi popravam.Kaj zenite nivnata tvrdoglavost deka se nepogreslivi gi pravi na momenti da nie se odnesuvame nezainteresirano.Sepak razgovorot e biten i se trudam da vospostavan balans.Sega zasega ja prebrodivme krizata no daleku sme od onaa cvrstina sto ja imavme.

... sekoj brak minuva niz krizi... pomali ili pogolemi... da se razbereme... ako partnerot ne e toj koj ke istrpi... koga na drugiot mu e teshko... togash ne e vistinski partner... a za toa deka zenite sme tvrdoglavi.... sme... ama deka toa mazite gi pravi nezaenteresirani... ne drzi voda... najdobro e koga problemite ne se nosat vo spalna.... spalnata sekogash treba da ostane mirovna teritorija... koga ke se postavat pravila... i tie da se pocituvaat... "kavgite ke se odvivaat" vo dnevna... kujna... i po moznost... na samo... ne pred decata... odrzuvanjeto na dobri relacii...bracni ...e umeshnost...
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:03
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Blagodaram na komentarite i vi se super,no doblest na covek ako moze da prifati sovet,zamerka ili bilo kakov komentar od strana na sakaniot pa duri i od strana na poznanik ili prijatel.Mnogu poednostavno sto se odnesuva za mene e koga vo tuga prikazna dobra ili losa si gi naogam moite nedostatoci i sam si gi popravam.Kaj zenite nivnata tvrdoglavost deka se nepogreslivi gi pravi na momenti da nie se odnesuvame nezainteresirano.Sepak razgovorot e biten i se trudam da vospostavan balans.Sega zasega ja prebrodivme krizata no daleku sme od onaa cvrstina sto ja imavme.

... sekoj brak minuva niz krizi... pomali ili pogolemi... da se razbereme... ako partnerot ne e toj koj ke istrpi... koga na drugiot mu e teshko... togash ne e vistinski partner... a za toa deka zenite sme tvrdoglavi.... sme... ama deka toa mazite gi pravi nezaenteresirani... ne drzi voda... najdobro e koga problemite ne se nosat vo spalna.... spalnata sekogash treba da ostane mirovna teritorija... koga ke se postavat pravila... i tie da se pocituvaat... "kavgite ke se odvivaat" vo dnevna... kujna... i po moznost... na samo... ne pred decata... odrzuvanjeto na dobri relacii...bracni ...e umeshnost...
аплаузаплаузаплаузsekoja çest za komentarot mamad
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:12
... spolaj ti dejce... mrazam... tezok zbor... me luti koga se odi po linija na pomal otpor... ne sum za trpenje fizicki maltretiranja... no krizi... eheeee kolku ima... ama momentalni se... sekoj od nas ima maani... i ko shto veli mojata podebelka polovina... ke istrpime "ta za toa sme potpishale'... inacu smiruvanjeto ne mora da odi kako ona detskoto smir...smir.. sega se smirivme... postapkite...  nemu omileniot rucek.. toj... kupuvanje omilenoto cokolado... zaednicko mienje sadovi... pa "proshetka do mirovnata teritorija'.... za ovoj moj zivot nauciv deka loshoto losho nosi.... otstapki vo daden moment ... nosat  mirni denovi.... sloga...
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petbo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:13
Za kavgite da ne se slucuvaat pred decata, da te podrzuvam no deka zenata go upotrebuva ;ne mu davam vecer da vidi on kako se odnesuva so mene ; i frazi slicni na ovaa pravat mazot da bide nezainteresiran.
Vo kavga mazot e posilen ili se trudi da bide taka no zenata ja koristi ;mirovnata teritorija; za da si gi dobie svoite celi.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:25

Za kavgite da ne se slucuvaat pred decata, da te podrzuvam no deka zenata go upotrebuva ;ne mu davam vecer da vidi on kako se odnesuva so mene ; i frazi slicni na ovaa pravat mazot da bide nezainteresiran.
Vo kavga mazot e posilen ili se trudi da bide taka no zenata ja koristi ;mirovnata teritorija; za da si gi dobie svoite celi.

... eeee...za ova zboruvame... "davanjeto" ne se sluzi na posluzavnik.... vodenjeto ljubov ne e na licitacija.... vo kavgata ne se gleda koj e posilen... tuku koj umee da ja smiri topkata... na 'mirovnata teritorija' ne se postignuvaat celi.... tuka se uziva.... a posle... retko koj moze da prodolzi so kavga... a i zatoa se "mirovnite pregovori"... da se zaboravi na kavgata.... i da se trgne napred....utreshniot den e nov den.... nemoj da mi se lutish... ne mi e celta da delam soveti.... koga na edna moja pomlada koleshka i rekov deka prvo i osnovno ne smeat da spijat so oddelni pokrivki... slatko mi se iznasmea... ama po nekoe vreme me poslusha... sega veli deka se nemaat skarano... 2 godini.... site ucime od neciii iskustva... poteshko e koga  ucime od svoi grehki....
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petbo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:32
Ne se lutam no i ne velam deka treba da bide na posluzavnik no sepak zdrav sexualen zivot e zdrav brak i zdrava sredina za ziveenje i tvorenje.Sepak e podobro da ucime od tugi greski no od svoite podobro se naucuva.Sepak vo poveketo slucai zenata e taa koja e pokruta vo sex-ot za razlika od mazot koj pocesto bi go praktikuval.Neli sum vo pravo?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:36

Ne se lutam no i ne velam deka treba da bide na posluzavnik no sepak zdrav sexualen zivot e zdrav brak i zdrava sredina za ziveenje i tvorenje.Sepak e podobro da ucime od tugi greski no od svoite podobro se naucuva.Sepak vo poveketo slucai zenata e taa koja e pokruta vo sex-ot za razlika od mazot koj pocesto bi go praktikuval.Neli sum vo pravo?

... hahahaaa... e sega me ubedi... deka si mlad covek... koj mnogu si ja saka zenickata/devojkata...ama koj momentalno... i e mnogu lut.... zenata ne e pokruta... zenata e mnogu po nezna... zenata na seksot ne gleda kako na pazarenje... tuku na spontano dejanie.... aj leka nok... za deneska dosta forumishenje... odam na mirovnata teritorija...ama za spienje i topla големо%20гушкање.. ova proletno sonce... zamoruva....

Изменето од mamamd - 21.Април.2008 во 22:37
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:38
sakame ili nesakame da priznaeme koga kje dojde do razvodot e
olesnuvanje za site pa i za decata
ako post razvoden period e covecko odigran- taka da decata ne osetat deka eden im fali
e tesko no ako se dvajcata razumni e izvodlivo

Изменето од anakin - 21.Април.2008 во 22:39
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petbo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:57
Pozdrav i bravo.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 23:23

prijatele, zenata treba da se chuvstvuva emotivno povrzana so mazot za da saka da vodi ljubov so nego, toa ja pottiknuva, vnimanie, neznost i treba...posle raspravija taa se chuvstvuva povredena i stanuva nesigurna vo negovite chuvstva i zatoa nema zelba za vodenje ljubov, no toa mnogu lesno moze da se promeni, dovolno se samo nekolku ubavi iskreni zborovi...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 14:06
Originally posted by IQ IQ напиша:

prijatele, zenata treba da se chuvstvuva emotivno povrzana so mazot za da saka da vodi ljubov so nego, toa ja pottiknuva, vnimanie, neznost i treba...posle raspravija taa se chuvstvuva povredena i stanuva nesigurna vo negovite chuvstva i zatoa nema zelba za vodenje ljubov, no toa mnogu lesno moze da se promeni, dovolno se samo nekolku ubavi iskreni zborovi...

аплаузubavo reçeno
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 14:08
Originally posted by anakin anakin напиша:

sakame ili nesakame da priznaeme koga kje dojde do razvodot eolesnuvanje za site pa i za decataako post razvoden period e covecko odigran- taka da decata ne osetat deka eden im falie tesko no ako se dvajcata razumni e izvodlivo

tocno taka e! Ne vredi da se trpat nekoi raboti. Pojse togas mozes na decata da im stetis nego so razvod!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 14:38

Poarno dobar razvod otkolku los brak!

Ako ne vrvi - ne vrvi, poarno da se presece dodeka e seuste rano, pomalku ke boli za site! Em decata ke pominat bez traumi sto ke gi sledat cel zivot i sto ke gi napravat patoloski slucai, em bracnite sopruznici ke se oslobodat od nepotrebni sekojdnevni izmacuvanja, koi se dokaz deka ljubovta veke ja nema megju niv! A ako dosla veke dotamu rabotata, podobro da se bide hrabar i da se zavrsi i na hartija ona sto megju partnerite odamna vo sekojdnevieto go nema: ljubovta!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,223 секунди.