|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика | страница 123 25> |
Автор | |
OCEAN441
Нов член Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Април.2008 во 09:55 |
"САКАЈ СЕ САМИОТ СЕБЕ ЗА ДА МОЖАТ И ДРУГИТЕ ДА ТЕ САКААТ"...
Колку си сте во МИР со себе си?Дали си рачунате многу работи за ваш личен успех или сте секогаш самокритични! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se sakam ic, a me sakaat...slaknato neli ?
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samokritika e potrebna za da imas uspeh vo zivotot! Mislam deka sekoj treba do nekoja granica da bide samokriticen! Potrebo e toa, za da mozes da cekoris nanapred, da bides podobar i podobar...
Jas mozam da recam deka sum samokriticna, no bas TOA me pravi uspesna! Svesna sum deka ne znam se, svesna sum deka mozam pojse, svesna sum deka imam potreba za novo, i toa e isto samo kritika, NO sepak imam MIR... |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самокритикта не е добра работа, не треба да се самокритикуваме туку треба да бидеме реални што правиме... Самокритика не е баш најдобро нешто. Порано не се сакав воопшто заради некои одредени ствари, се осеќав секогаш виновна заради таа самокритика, еден дел од мене се ставаше над другиот дел и си земаше за дозвола да си поигрува со него. Во случајов разумот се стави во позиција над моите емоции и се што даваше беа само критики, глупо е ова глупо е она, и чувствата не беа убави... Сега повеќе не се критикувам, сега емоциите и разумот се другарчиња и со размислување одат напред, ниеден дел не се става на повисоко место и да диктира дали тоа е ок, се е склоп на договор. Инаку да, се сакам себеси... конечно се засакав
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Andrea_Gail
Нов член Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bev zavisna od komplimenti,toa na site ni godi neli,no jas bukvalno se rakovodev po toa....Sekoj trud cekav da e pofalen pa taka i jas da sum zadovolna od sebe si,vo sprotivno se kritikuvav.Cekav komentari i za toa kako estecki izgledam primer vecerno vreme i ako ne mi bese nisto receno ne se osekav ubavo vo sopstvena koza...Iskreno premnogu mi smetase,no kako sto navleguvam vo mladosta se poveke samata rabotam na toa i edno znam deka premnogu e ubavo da pocnis da se sakas,nemozam da kazam deka celosno se oslobodiv od kritikite vrz sebe,no podobro e!DELUMNO se sakam sebe si!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo ...se gleda deka sekogas kazuvas kako treba da kazes i deka si mnogu umna
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нарцис прва класа .
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Clara
Нов член Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaj period bas ne se sakam!Znaci MIROT so mene e premnogu varijabilen!Edno leto zracese od mene samodoverba,bukvalno se obozavav!Sega mesto toa obozavam da si prepisuvam neuspeh i vnatresniot glas mi komentira protiv mene so ostri kritiki!Go spodeliv ova cuvstvuvanje so konkretni slucai so edna osoba na koja mu veruvam i nekoj procent sum podobrena(ama nedovolen)!I spienjeto mi e razlicno od porano,vo sonistata samo greski pravam i koga ke se razbudam disam dlaboko i so olesnuvanje!Edno 2meseci sum PROTIV SEBE!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam dali e toa sakanje...no se chuvstvuvam gorda
koga nekomu ke dadam sovet ili mozam da pomognam, i da napravam da reshi nekoj problem koj mu e mnogu vazen vo zivotot.Da,...togash se sakam sebe si.. |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamma не треба да се условуваш со таква љубов... Сакај се без разлика на се
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja se sakam sebe si koga ke ostavam nasmeano zensko lice zad mene
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да......и ги сакам сите околу мене...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............MISLAM DEKA SEKOJ COVEK NEKADE DLABOKO VO SEBE SI SE SAKA..............I SE POCITUVA............I FINO E KOGA NEKOJ KE TE POFALI ILI KE TI DADE KOMPLIMENT..NO DA NE E TOA NEKOJA ZAVISNOST..............SVE VO GRANICA NA NORMALA...............
INACE I JAS SI SE SAKAM SAMATA SEBE...............I SI SE POCITUVAM.............ZASTO AKO NE E TAKA NI DRUGITE NEMA DA ME POCITUVAAT................
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MNOGU si se sakam
|
|
Внеси реплика | страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |