|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 353354355356357 717> |
Автор | ||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAZNA...???NEEEE,MI E MAKA SAMO SHTO NE SUM...ETE TAMU SEGA
NO,....MOZAM,MNOGU E LESNO....PRAVILNA REZONACIJA I ...ETE ME TAMU.. |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taка и претпоставував. Навистина штета што околу нас нема такви прекрасни места, мелем и за очи и за душа.
Мило ми е што не си тажна! И ти посакувам најискрено никогаш да не бидеш!!! Имај прекрасен ден .! |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mammicko...si nasadiv petunii...mi donesoa od Strumica... merak...tarasata mi e kako livada... auuuu uzivanje...samo shto sega moram da odam na rabota... ama brgu ke se vratam... |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах ах...мамамд...сакам свекрва како тебе...толку грижлива...
толку внимателна...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пријатно попладне........
|
||
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA NE ZABRAVITE UTRE RANO DA BOJADISHETE JAICATA!!!По традиция боядисването на яйцата е ставало в четвъртък сутрин преди Великден, а тази работа е била приоритет на най- старата жена в семейството. Допълнителното украсяване се е извършвало от момичетата и младите булки.
Основен цвят в боите е червеният.Първото яйце да се топне в червената боя. С него се натъркват лицата на децата в къщи за здраве и дълголетие. То се оставя настрана от другите и се подменя с миналогодишното, което през цялото време е престояло в къщата- да носи здраве, радост и щастие на нейните обитатели. Това яйце се пази някъде във витринка, да не се счупи, за да е на късмет. Следващото яйце също е червено- то се оставя в църквата в събота вечерта, след празничната литургия, която продължава след полунощ, или на другия ден. Изменето од sunlight_sa - 23.Април.2008 во 15:47 |
||
|
||
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... a shto ti dadov be milo... samo edna krastavica.... a tek da te napravev snaa... sekoj den nekoe malo poklonce... a za vnuka... e blashke mila koja od idnite snai ke mi rodi vnuka...sekogash koga ke kupuvam za vnukata ke kupuvam i za majkata... zelna mi e dushata da platam na kasa... fustance... suknjicka... lakovani kondurcinja... eheeeeee... samo gledam merkam... aj da dojde toa vreme....ke se ispotam nosejki polni kesi Изменето од mamamd - 23.Април.2008 во 21:13 |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....neshto ve nema... a bash sega ima utakmica ... a mene mi se pravi muabet... aj odam... da citam...posle ke ve dzirnam...
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobra vecer rezonatori , se spremivte za farbanje jajca utre sabajle??? uste 3 dena do Veligden
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра ноќ на сите! Сонувајте убаво! |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO UTROOOOOOOOOO NA CEL SVET ... VI POSAKUVAM PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEN !!! SE BLIZI GOLEMIOT DEN ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... dobro utro... ah da znaete shto ubavi mi izlegoa jajcata... crveni... zar... pravi veligdenski... merak za oko i dusha....
|
||
Внеси реплика | страница <1 353354355356357 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |