|
Најдобри улоги во филм |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џони Деп во Свини Тод......
Ентони Хопкинс во ФРАКТУРА Шон Пен во Јас сум Сем |
|
end off days 15...14...13....
|
|
Ezan-a
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Russell Crowe-Gladiator,A Beautiful Mind,Cinderella Man.Najdobriot Akter Na Site Vreminja Spored Mene !!! |
|
Beautiful Mind
|
|
taurus 88
Нов член Регистриран: 17.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tom hanks vo forest gump Anthony Hopkins vo Silence of the lambs
Edward Norton vo site filmovi vo Fight Club,vo Prime of fear vo 25 cas.... |
|
Donna_ocean
Нов член Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bret pitt-troya
|
|
Donna_ocean
Нов член Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
luge se znae Johnny Deep u ppiratite naj dobar e nema so...........
|
|
donnnaaaaaaa
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dakota Fanning во било кој фил
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
factotum
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од поновите филмови (90ите+)
Ellen Burstyn во Requiem for a dream Daniel Day Lewis во There Will be Blood Javier Bardem во No Country For Old Men Mark Wahlberg во The Departed Jeff Bridges во The Big Lebowski Edward Norton во Fight Club и многу други |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како можев да ја заборавам царицава!?!? Дефинитивно прекрасна сценска адаптација на ликот на Сара Голдфарб! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jack Nicholson (od strana na komedii) moram da go spomnam vo "Anger Management".
Mamicata mu ja rasplaka na Adam Sandler Se otepav od smea i koga go terase da ja pee "I Feel Pretty" Mel Gibson vo site taka da re4am istoriski film4inja... Vo Hrabro srce rikav pla4ev kako bebe, osobeno na krajot koga ke vresne 'Freeedooom!!!' a dusa nemase kutriot. Vo Patriot moze, isto taka, ama i devoj4eto maloto me rasplaka mnogu koga se pravese demek ne go saka tatko si, a posle tr4ase po nego, vikase nesto-kao demek te sakam tato...ne znam sto, ne mi teknuva odamna go nemam gledano filmot |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera go gledav i "Diplomec" ("The Graduate") pak, se otepav od smeenje i vo nego.
Ko ke bide paranoicen i somnicav za se vo vrska so negovata afera so Mrs. Robinson, pa duri i ke se somneva deka recepcionerot vo hotelot znae nesto Robert De Niro i Al Pacino VO SE ZIVO I DIVO BRAT, retko da ima promasaj so niv Michelle Pfeiffer vo "Frankie and Jonnie" pa eve i vo "Dangerous Minds" da ja spomnam ne znam be kako da se doiskazam za ovaa tema |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тенди Њутн во Mission Impossible II. Изменето од doriangray - 30.Мај.2008 во 15:42 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Meril Strip & Klint Istvud - Mostovite na Medison
2.Richard Gir &Julia Roberts -Ubava zena
3.Al Pachino -Lice so luzna
4.Richard Gir &Vinona Rajder - Esen vo Njujork
5.Entoni Hopkins -Fracture
Od postarite
1.Natali Vud& Voren Biti-Sjaj vo trevata
2.Alen Delon-Crnoto lale
3.Omar Sharif i Dzuli Kristi-Doktor Zhivago Изменето од Valerija - 22.Октомври.2009 во 20:51 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шон Пен во-
Aл Пачино во- Рајан Гослинг во- |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |