IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Мистерии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мистерии

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 27>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 21:18
ОД ЖИВОТОТ ПОГОЛЕМА МИСТЕРИЈА НЕМА.
КУПУВА ЧОВЕК ЛОЗ ПРЕД МЕНЕ И ЗАМИСЛЕТЕ ЈА ДОБИВА ПРЕМИЈАТА. А ЈАС СТАСАВ ПРЕД ЛОТАРИЈА ПРЕД НЕГО, АМА СЕЗАЛАПИВ НИКАКОВ СО ЕДНА НИКАКВА ЖЕНСКА, ПА ТОЈ ПРЕД МЕНЕ СЕ НАЈДЕ И ТОКМУ ДОБИТНИОТ ЛОЗ ГО КУПИ. А ТРЕБАШЕ МЕНЕ ДА МИ СЕ ПАДНЕ. Е КАЈ СЕ ПОГОДИ ТАА НИКАКВАТА ТОКМУ ВО ТОЈ МОМЕНТ И НА ТОА МЕСТО!? ЗАРЕМ ОВА НЕ Е МИСТЕРИЈА ОД НАЈВИСОК РАНГ?
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
black angel Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 19:15
kako sto se vika sh*t happens

Изменето од black angel - 27.Февруари.2008 во 19:15
you'll be right here in my arms,stop pretending,because in joy and sorrow i'll be only with you,you know your love 's the funeral of hearts!
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 13:04
Eve nesto za krugovite vo zito:
http://www.cropcircleconnector.com/gallery/circlegallery99.html

http://www.biochem.szote.u-szeged.hu/astrojan/cropcirc.htm

Изменето од Astra - 07.Март.2008 во 13:07
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
REGRUT Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај REGRUT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 21:28
атлантида ја голтнала земјата зошто?затоа што почнала да војува со другите народи сакајки да владее со нив    така и им требало

Изменето од REGRUT - 13.Април.2008 во 21:29
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 21:57
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ОД ЖИВОТОТ ПОГОЛЕМА МИСТЕРИЈА НЕМА.
КУПУВА ЧОВЕК ЛОЗ ПРЕД МЕНЕ И ЗАМИСЛЕТЕ ЈА ДОБИВА ПРЕМИЈАТА. А ЈАС СТАСАВ ПРЕД ЛОТАРИЈА ПРЕД НЕГО, АМА СЕЗАЛАПИВ НИКАКОВ СО ЕДНА НИКАКВА ЖЕНСКА, ПА ТОЈ ПРЕД МЕНЕ СЕ НАЈДЕ И ТОКМУ ДОБИТНИОТ ЛОЗ ГО КУПИ. А ТРЕБАШЕ МЕНЕ ДА МИ СЕ ПАДНЕ. Е КАЈ СЕ ПОГОДИ ТАА НИКАКВАТА ТОКМУ ВО ТОЈ МОМЕНТ И НА ТОА МЕСТО!? ЗАРЕМ ОВА НЕ Е МИСТЕРИЈА ОД НАЈВИСОК РАНГ?

Ова требаше да го пишеш у друга тема - Дали ве бие малер???

Се шалам, нема тука мистерии! И старите рекле - Не за кого е печено, туку за кого е речено!!!

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:17
Абе јас ова го пишав...леле, кога ли беше...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 23:27
Originally posted by cat_woman cat_woman напиша:

4OVEKOT NASTANAL VO MAKEDONIJA

Човекот настанал на овие балкански простори во источна Македонија а не во Африка, ова е една од тезите што треба да го потврдат истражувањето на единствената масовна праисториска гробница на животни во Европа.

Гробницата кај селото Стамер делчевско ја откри невработениот рударски инженер Љубе Митевски. Тој пред очите на јавноста и науката ги изнесе своите откритија, фосилни остатоци од жирафи, мастодонти и сабјести тигри. Палеонтолозите од Франција и Бугарија кои го посетија локалитетот потврдуваат дека гробницата е стара 10 милиони години. Остатоци од жирафи не се најдени во Европа. Истражувањата на локалитетите се најавуваат за септември. За нив ќе се подготвува меѓународен проект. Државата треба да го стави под привремена заштита локалитетот, а министерството за култура вети дека ќе одвои средства за испитувањата.

Е па абре македонче!!!!!
А бе не да настанал во македонија човекот, туку и многу работи тука се случиле!!!!!!
Првите вонземањци тука дошле!!!!!
Американците имаат македонско потекло!!!!!
Нострадамус е од горно конопишта по потекло!!!!
Буш е од струмичко, а жена му е од Дебреште!!!!
Е сеа слушај, сите то масони, то језуити и то така , то све има македонско потекло!!!!!!!
И на крај , не пишува у книгите ама светот се врти окулу македонија!!!!!!! Кој не знае нека провери!!!!!

П.С. Јас сум чисто македонче, ама кога ќе прочитам некои вакви работи, аман бе!!!!! Патриот е едно, ама забегување е забегување!!!!!!!

Изменето од којсумјас - 13.Април.2008 во 23:28
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 19:09
Vo covekoviot um e okolu se i za se da se pravi misterija.Bilo kako nastan da se sluci ili nesrekja se e misterija zatoa shto nie taka sami go prikazuvame.Pogina Toshe soobrakjajkata e misterija,padna hilicopterot pak e misterija,poginal nekoj pak e misterija........aman.Kako nekoj da ne saka se da e ednostavno i taka da se zavrshi
Im YOUR NIGHTMARE
Кон врв
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 20:24
Ne e poentata zivotot da si go zamislime ednostavno oti odma ke ni zdosadi
so se odnesuva za sonovite...definitivno imaat nekoe znacenje ( samo zavisi koj kako ke gi svati )
mene na pr. mi se imaat ostvareno mnogu sonovi
da sonuvam kako zboruvam so nekoj,nekoj razgovor..nekoe mesto i po izvesen period ... po 2-3 meseci ednostavo da se najdam vo situacija da si go ispolnam sonot.
Koj saka neka veruva.. a koj ne poubavo za nego
na pr. jas sum preopsednata so sonovi... 4esto sonuvam i cesto mi se ostvaruat i ako sonuam nesto deka ne treba da go napravat ili deka ne treba negde da odam ednostavno ne go pravam toa...kako da mi e strav da odam protiv sonot
ne znam zosto...dali potsvesta mi go pravi toa ili ednostavnmo si pravam problemi kaj sto gi nema
sepak sonovite gi svakjam kako eden vid znaci ( barem moite sonovi )
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 21:36
Originally posted by shy_girl shy_girl напиша:

Ne e poentata zivotot da si go zamislime ednostavno oti odma ke ni zdosadi
so se odnesuva za sonovite...definitivno imaat nekoe znacenje ( samo zavisi koj kako ke gi svati )
mene na pr. mi se imaat ostvareno mnogu sonovi
da sonuvam kako zboruvam so nekoj,nekoj razgovor..nekoe mesto i po izvesen period ... po 2-3 meseci ednostavo da se najdam vo situacija da si go ispolnam sonot.
Koj saka neka veruva.. a koj ne poubavo za nego
na pr. jas sum preopsednata so sonovi... 4esto sonuvam i cesto mi se ostvaruat i ako sonuam nesto deka ne treba da go napravat ili deka ne treba negde da odam ednostavno ne go pravam toa...kako da mi e strav da odam protiv sonot
ne znam zosto...dali potsvesta mi go pravi toa ili ednostavnmo si pravam problemi kaj sto gi nema
sepak sonovite gi svakjam kako eden vid znaci ( barem moite sonovi )

EJ POTPOLNO SE SOGLASUVAM SO TEBE,I JAS VERUVAM VO SONOVITE,VERUVAM VO TOA STO GO SONUVAM,ZASTO MNOGU PATI MI SE SLU4ILO DA MI SE OSTVARI NEKOJ SON!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 23:28
Originally posted by macas macas напиша:

mnogu retko sonuvamno pred dva meseci sonuvav deka mi padnala plombata od zabot.zabot mi ostanal no mnogu ke bolesekoga stanav ne obrnav mnogu vnimanie na sonotno odrucekta mi se javija na tel da mi kazat deka brat mi i snaa mi napravile soobrajkajka. tumacenjeto na ovaj son na staite e deka ke pocini nekoj blizok posto me bolese zabot na sonoti bidna taka bratmi pocina,toj bil plombata na zabot koja sto padna,a snaata se spasi taa bila zabot sto ostana na mestoobjasnuvanje?

најпрвин прими мое искрено сочувство за брат ти....
а објаснувањето е тоа.....кога сонуваш дека ти паѓа заб.....нажалост тоа значи дека ќе загубиш некој близок....како што кажа и сама.....пломбата што паднала ја означува смртта на твојот брат.....а остатокот од забот твојата снаа останува жива.....
никогаш не треба да се потценуваат соновите.......нормално сакаме да сонуваме убави работи но нажалост повеќе ни иде она спротивното.....не знам дали е во ред да се знае да се толкуваат соновите......но мое лично мислење е дека треба.......ја секогаш барам одговор т.е. се обидувам да го протолкувам тоа што сум сонувал......
а зошто тоа иде така.......преку соновите на некој начин си ја знаеме судбината однапред....убава или тажнам,жаосна,сурова.......за тоа немам одговор......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 23:44
I jas ednas sonuvav kako sum bila na zabar no lekarot koj sto mi go popravase zabot voopsto i ne e zabar,tuku drugar na tatko mi.Mene ne mi vadea zab vo sonot tuku samo mi popravaa.Koga se razbudiv se iznasmeav od pricina zosto sum go sonuvala toj covek koj nema vrska so zabar,no popladneto mu pocina na toj ist covek majkata.Sakam da kazam deka sakale nie ili ne sonistata si imaat svoe znacenje,a nase pravo e dali i kako ke gi svatime i protolkuvame.
Кон врв
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 11:27
Znaci definitivno koga sonuvas zabi ne e na arno
Jas ednas sonuvav kako mi se skrsil nekoj zab i od sonot me razbudi telefonot za da mi soopstat deka dedo mi e vo bolnica

Изменето од shy_girl - 23.Април.2008 во 11:28
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 15:46
I jas imav takov son so pagjanje na zab. I koga s erazbudiv tyoj den mikazaa deka eden rodnina ni pocinal. Del d ovie sonovi se kako shema za tolkuvanje. Za zal vos ituacijava zabite imaat negativna konotacija.
No ne sekogas mozat vaka da se protolkuvaat.
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.