IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 41>
Автор
Порака
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:08

.голема%20насмевка

Изменето од ZeZnAtA - 22.Април.2008 во 13:22
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:12
голема%20насмевка

rekov neka tvoja e posledna

i ako tvoj posleden post prosvetlivacki- ne menuva moe mislenje za tebe

sepak ostanuva taa tvoja recenica za samoomalovazuvanje i samoponizuvanje

nitu se ponizuvat sami nitu se omalovazuvat

Изменето од anakin - 22.Април.2008 во 13:13
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:30
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

Originally posted by anastea anastea напиша:

SFATIV STO E SEX!голема%20насмевка

sto e???збунетост

gadna rabota......

lou
ebes mu mater ako ti ne go razresi slucajov

hahahahhahahahah

neli kje castese??????  si stanal zaboraven neso

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:35
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

SFATIV STO E SEX!голема%20насмевка

sto e???збунетост

gadna rabota......

lou
ebes mu mater ako ti ne go razresi slucajov

hahahahhahahahah

neli kje castese?????? si stanal zaboraven neso

ma ajde be, kako da go razresis, se nesto vlazno, se nesto lepi negde, segde nekade vlakna, pa celo vreme ti piska i ti se dere u usite, ma i duri ti gi kinat usite, pa cickite ti gi mafta u sred faca......begaj be, pogadna rabota od sex nema......

ne sum zaboravliv be majmun

Изменето од LouWeed - 22.Април.2008 во 13:36
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 14:41
Originally posted by Album Album напиша:

Anastea ..devojko mora da svatish deka koga vratata od spalnata ke se zatvori podednakvo e atvorena i za dvajcata ....tuka nastapuvaat drugi pravila...toa se PRAVILATA na LJUBOVTA I STRASTA.....!!!!

P.S  Ne go svajkaj seksot samo kako NATURANJE od maskotona zenskoto!!!намигнување

Album-e..jas svakam ti sto sakas da kazes no ti (a i nekoi drugi) ne ste svatile sto jas sakav da kazam!..Go kazav ona sto JAS NE GO SAKAM (a se odnesuva na temata), sto ne znaci deka osuduvam ili napagam nekogo so toa! Moze da mi bide i najdobra drugarka devojka sto go saka toa, sto ne znaci deka nema da si ja sakam i cenam kako drugarka ili kako licnost! Omalovazuvanje i ponizuvanje ne se odnesuvase na zenata kako individua, tuku omalovazuvanje na zenata vo odnos na mazot, vo igrata narecena sex, vo igrata zena-maz...ako svakas..Tuka, fala bogu, sekoj si e sloboden da si "igra" po svoi "pravila" (ako voopsto moze da se zboruva za nekakvi "pravila" vo ljubovta i strasta???)..Bas bi sakala da znam kade gi pisuva tie pravila...i od kade li samo ti dojde idea deka seksot go svakam kako "naturanje od maskoto na zenskoto"??..
Ne si dozvoluvajte da ucite (na forum) nekogo sto e sex (???), osven ako toj toa ne go pobaral od vas!..

P.S.:Zatvori si ja vratata od spalnata, od nekade ti duva promaja!..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 14:46

ova e tvoe::::

.i od kade li samo ti dojde idea deka seksot go svakam kako "naturanje od maskoto na zenskoto"??..

HaHaHa...Jas ne gi omalovazuvam, tie SAMITE SE OMALOVAZUVAAT I PONIZUVAAT, so vasa pomos!

e  od tuka dojde- toa si go pisala ti- nikoj drug
E OD TAMUUUUUUUUUUUUU

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 14:57

ova e tvoe::::

.i od kade li samo ti dojde idea deka seksot go svakam kako "naturanje od maskoto na zenskoto"??..

HaHaHa...Jas ne gi omalovazuvam, tie SAMITE SE OMALOVAZUVAAT I PONIZUVAAT, so vasa pomos!

e  od tuka dojde- toa si go pisala ti- nikoj drug
E OD TAMUUUUUUUUUUUUU

Pa dodro be ... dali vie seksot go gledate samo preku ovaa prizma? Dali za vas sex= goltanje sperma?? Si dozvoluvate da sudite za eden cel univerzum samo vrz osnova na edna mala planeta (ili podobro kometa)???...Ako e taka, sigurno ke donesete pravilni zaklucoci!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 15:01
vidi
sex se sostoi od mnogu elementi
nitu eden od milionite elementi ne e naturanje koga dvajcata go sakat toa
taka da koga se zboruva za bilo koe dvizenje na emocijata
nemoze da se okvalifikuvat ucesnicite na negativen nacin

( ne zboruvam za perverzija)))))

toa e  toa

mozese komotno da kazes za sebe bes spomnuvanje i posmejuvanje i kvalifikacii na drugite
toa kje bese naj naj naj OK

radi toa jas izreagirav

nekoj froid rekol
vo sexot se e normalno
nenormalno e ako toa ne go pravis

Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 15:14

Anastea ..devojko mora da svatish deka koga vratata od spalnata ke se zatvori podednakvo e atvorena i za dvajcata ....tuka nastapuvaat drugi pravila...toa se PRAVILATA na LJUBOVTA I STRASTA.....!!!!

P.S  Ne go svajkaj seksot samo kako NATURANJE od maskotona zenskoto!!!намигнување

Album-e..jas svakam ti sto sakas da kazes no ti (a i nekoi drugi) ne ste svatile sto jas sakav da kazam!..Go kazav ona sto JAS NE GO SAKAM (a se odnesuva na temata), sto ne znaci deka osuduvam ili napagam nekogo so toa! Moze da mi bide i najdobra drugarka devojka sto go saka toa, sto ne znaci deka nema da si ja sakam i cenam kako drugarka ili kako licnost! Omalovazuvanje i ponizuvanje ne se odnesuvase na zenata kako individua, tuku omalovazuvanje na zenata vo odnos na mazot, vo igrata narecena sex, vo igrata zena-maz...ako svakas..Tuka, fala bogu, sekoj si e sloboden da si "igra" po svoi "pravila" (ako voopsto moze da se zboruva za nekakvi "pravila" vo ljubovta i strasta???)..Bas bi sakala da znam kade gi pisuva tie pravila...i od kade li samo ti dojde idea deka seksot go svakam kako "naturanje od maskoto na zenskoto"??..
Ne si dozvoluvajte da ucite (na forum) nekogo sto e sex (???), osven ako toj toa ne go pobaral od vas!..

Ok ..Barem jas se provetriv ama ti nikako da se provetrish !!!!

P.S Anastea, mome ziveeme vo svet na klima uredi...zosto da bideme zrtvi na razni provevi!!!!намигнувањенамигнување...provetri se i ti!!
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 15:27

vidi
sex se sostoi od mnogu elementi
nitu eden od milionite elementi ne e naturanje koga dvajcata go sakat toa
taka da koga se zboruva za bilo koe dvizenje na emocijata
nemoze da se okvalifikuvat ucesnicite na negativen nacin

( ne zboruvam za perverzija)))))

toa e  toa

mozese komotno da kazes za sebe bes spomnuvanje i posmejuvanje i kvalifikacii na drugite
toa kje bese naj naj naj OK

radi toa jas izreagirav

nekoj froid rekol
vo sexot se e normalno
nenormalno e ako toa ne go pravis

Aha..taka znaci...spored "nekoj froid" ako jas vo mojot seksualen zivot ne sakam da "upraznjavam goltanje" i uste 1-2 drugi elementi od mnogute ( tuka ne zboram za perverzii), toa znaci deka sum nenormalna???Ili tuka ("nenormalno e ako TOA ne go pravis") gospodinot Frojd mislel na samiot sex, ne na nekoi od negovite elementi ??
Vo sekoj slucaj, uste ednas ke povtoram ako ne bev jasna: AKO JAS NE SAKAM DA PRAKTIKUVAM "GOLTANJE", OD EDNOSTAVNA PRICINA STO MI SE GADI I SAMATA POMISLA NA TOA, I AKO MOJOT PARTNER GO BARA TOA OD MENE A JAS MU UDOVOLUVAM NA ZELBATA SAMO ZARADI TOA STO TOJ SAKA (A MENE PRITOA MI SE POVRAKA), E TOGAS TOA ZA MENE BI BILO PONIZUVANJE!
Jas so ova nikoj ne osuduvam,samo kazuvam licno mislenje na temata.Ako dvajcata toa go sakaat i uzivaat vo toa, togas..neka im e slatko i dobar apetit! голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 15:37

P.S Anastea, mome ziveeme vo svet na klima uredi...zosto da bideme zrtvi na razni provevi!!!!намигнувањенамигнување...provetri se i ti!!

Sto li se ne nauciv od Vas, Vi blagodaram sto postoite za da ne sovetuvate, poducuvate i "provetruvate" nas, obicnite smrtnici, Gospodine Seznajko.. голема%20насмевка

Изменето од anastea - 27.Април.2008 во 02:31
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 15:39

vidisex se sostoi od mnogu elementinitu eden od milionite elementi ne e naturanje koga dvajcata go sakat toataka da koga se zboruva za bilo koe dvizenje na emocijatanemoze da se okvalifikuvat ucesnicite na negativen nacin( ne zboruvam za perverzija)))))toa e  toamozese komotno da kazes za sebe bes spomnuvanje i posmejuvanje i kvalifikacii na drugitetoa kje bese naj naj naj OKradi toa jas izreagiravnekoj froid rekolvo sexot se e normalnonenormalno e ako toa ne go pravis

Aha..taka znaci...spored "nekoj froid" ako jas vo mojot seksualen zivot ne sakam da "upraznjavam goltanje" i uste 1-2 drugi elementi od mnogute ( tuka ne zboram za perverzii), toa znaci deka sum nenormalna???Ili tuka ("nenormalno e ako TOA ne go pravis") gospodinot Frojd mislel na samiot sex, ne na nekoi od negovite elementi ??

Vo sekoj slucaj, uste ednas ke povtoram ako ne bev jasna: AKO JAS NE SAKAM DA PRAKTIKUVAM "GOLTANJE", OD EDNOSTAVNA PRICINA STO MI SE GADI I SAMATA POMISLA NA TOA, I AKO MOJOT PARTNER GO BARA TOA OD MENE A JAS MU UDOVOLUVAM NA ZELBATA SAMO ZARADI TOA STO TOJ SAKA (A MENE PRITOA MI SE POVRAKA), E TOGAS TOA ZA MENE BI BILO PONIZUVANJE!

Jas so ova nikoj ne osuduvam,samo kazuvam licno mislenje na temata.Ako dvajcata toa go sakaat i uzivaat vo toa, togas..neka im e slatko i dobar apetit! голема%20насмевка

A jas te pdrzuvam i go delam tvoeto mislenje.Samo ne mi e jasno zosto samo mazi se bunat,a niedna zena ne go prokomentira negativno tvojot stav i mislenje.Pa i jas sum za toa neka proba nekoj mas kavo e cuvstvoto koga goltas,pa ako tolku mu se sviga ke mu sobirame da pie.Mozebi e korisno za niv,od kade da znam
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 15:41

[/QUOTE]

Sto li se ne nauciv od Vas, Vi blagodaram sto postoite za da ne sovetuvate, poducuvate i "provetruvate" nas, obicnite smrtnici, Gospodine Seznajko.. голема%20насмевка
[/QUOTE]

Ej ...ama se popali i ti denes...dodeka nie se iznasovetuvavme nekoj/i se iznagoltaa...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

uzivaj si be anastea.....forumov jas go svakam kako edinstveno mesto kade se dozvoleni ISKRSENI MISLENJA...
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 15:57
Originally posted by zagor zagor напиша:

...ЈА ФАКАШ ЗА НОС И НЕ И ДАВАШ ДА ДИШИ..!...МОРА ПОТОА ДА УЖИВА ВО ПОДАРЕНИОТ ЖИВОТ....голема%20насмевка

Ti taka li pravis?Sekoja cest na taa sto e so tebe,samo ne veruvam deka bilo koja zasluzuva taka da se tretira.No,sepak toa e tvoe mislenje i ke go pocituvame...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.