|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I vikam na Tami :
-Dojdi da te gushne nana -Nemoze -Ke si zemam drugo dete, ke si go guskam -Eeeeeeee.. ne moze , dlugite deca se kakani Изменето од RUSHKA - 18.Април.2008 во 20:50 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na Tami vo gradinka i pisuvaat 5 na racinjata, deneska ona mene mi pisa denica( edinica) a na dedo i 5......
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se javuvam doma, mojata kerka zena telefonot i jas e prasuvam sto mi pravis dusicke? taa vika, odime so tato papa...e prasuva a kade ke odite sonce? taa vika, odime labota, ne samo ti labota, i "lale" (taaka si se prekrsti samata) mola laboti dusicka 3 1/2 a tolku umna ....
ili snosti, pravime muabet so mazot mi, i jas vikam ete ima kiflicki ke izvadime... taa otide i eteja so edno kese polno so kifli... je gledam i e prasuvam sto e toa ? taa vika, pa lece sakas kifi...lale donese kifi... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bidejki moite bisercinja se biserishta... jas se raduvam na bisercinjata od komshiite...... imam malo komshice... moite deca go skokotkaat... i se smeee na cel glas.... jas gi karam da ne go smeat tolku... aman ostajte go da ne se pomocka... sega go preslekov.... deneska gledav Kozbi shou i se smeev na cel glas... toj mi prioga seriozno me gleda .... i mi vika....ne meesh.. mokash daki... secev peska... i mavta so prstot... abe da go izedesh...
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata Tamara vcera rece:
-Mnogu kishlam, dotkolot mi dade silup i lece..nema odis gladinka Senadevam deka ne treba prevod |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A deneska rece -sakam pilesko od klava( krava)
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....pa da jaj rushke napravi mu na deteto pileshko od klava.... |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde vo labor, da kloniras... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... deneska na edno malo detence koja mi strca vo ucilnica mu davam kreda (pusti ucitelki)... me pogledna ... i mi vika -dashesh cakuljato, nekam ova.... kakano e... celo oddelenie eceshe od smeenje...
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И велит на мајка е : Ај сега легни и јас ке те доктојам (ке те лечам) или пак : Ај објечи ми ги мајстојските пантоуони и ке одам долу кај тато да мајстојам!
|
|
car's freack
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бевме на роденден кај детето на наши пријатели.
Кога,по некое време,го гледам,си ја грабнал кесата со подарокот што го однесовме,се намуртил и ми вика-Лука е лош,не ми дава да си играм со неговите играчки!Нема поклон за него! |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mama go znae najubo
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska citam vesnik i mi doagja Tamara mi go zima vesnikot i go kine na pola za da sme citale dvete
Dodeka se setavme niz parkot deneska pomina pokraj nas edna trudnica i Tamara se vrti nakaj mene i mi vika; -Ona e mnogu tlunda |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Братучетка ми која има 3 годинки ме насмеала најмногу на свет додека си играв со неа денес...
-Знаеш што јадев денес? - ме прашува И јас ја прашувам: -Што јадеше бе Даде? -Го*на |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |