IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 41>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 01:59
ne se prenemagaj tuka

ne e do nas, maskite, aj nie i kje te razbereme

nego gi omalovazuvas tie devojki koi go sakat toa

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:07
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne se prenemagaj tuka

ne e do nas, maskite, aj nie i kje te razbereme

nego gi omalovazuvas tie devojki koi go sakat toa

HaHaHa...Jas ne gi omalovazuvam, tie SAMITE SE OMALOVAZUVAAT I PONIZUVAAT, so vasa pomos!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:14
jas bi ti rekol neso
no kje bidam kulturen

si zamisluvas deka ti si princeza a tie se k*rvishta omalovazeni???

gresis

zapravo - so takvo tvoe razmisluvanje se gleda deka pojma nemas
ni za ljubov pa nitu za sex

mislis ima vo sexot pobednici, pobedeni, posrameni????

vrska nemas ni od zivot pa nitu od sex

bi ti preporacal da ne pisuvas vo temite SEX
oti smesno e toa so go pisuvas
i ne samo smesno nego i infantilno

cao

i razmisli drug pat

nesi ti podobra od niv i tie se princezi- samo si imat svoi zelbi i gi sakat svoite mazi

Изменето од anakin - 22.Април.2008 во 02:19
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:50

jas bi ti rekol neso
no kje bidam kulturen

si zamisluvas deka ti si princeza a tie se k*rvishta omalovazeni???

gresis

zapravo - so takvo tvoe razmisluvanje se gleda deka pojma nemas
ni za ljubov pa nitu za sex

mislis ima vo sexot pobednici, pobedeni, posrameni????

vrska nemas ni od zivot pa nitu od sex

bi ti preporacal da ne pisuvas vo temite SEX
oti smesno e toa so go pisuvas
i ne samo smesno nego i infantilno

cao

i razmisli drug pat

nesi ti podobra od niv i tie se princezi- samo si imat svoi zelbi i gi sakat svoite mazi

Aj ke bidam kulturna pa nema da te komentiram taka kako sto bi sakala (a i ne e dozvoleno)!
Ti mislis deka znaes se za sex-ot ako "goltas" ili "ti goltaat"?..Jas nikade ne spomnav princezi, k..vista, pobednici,pobedeni, posrameni?..збунетост
Za moeto "znaenje" vo vrska so sex-ot, ljubovta,zivotot mozes da si sudis sto sakas, tvoe pravo e kolku i sto ke razberes..
Ako ti e smesno toa sto go pisuvam (i infantilno?)..smej si se kolku sakas, samo ne si dozvoluvaj drug pat da kazuvas nekomu kade i sto da pisuva ili ne (osven ako ne si moderator, a gledam deka ne si!)..
Za nekoj jas sum podobra, za nekoj polosa,..taka si e toa i ic ne me sekira... i ako ne sakam da go pravam toa sto MENE ne mi e ubavo i MENE ME PONIZUVA , ne znaci deka ne znam sto e sex ili deka ne si go sakam partnerot!глупчо
Tocka.Kraj.Ne sakam poveke da mi se obrakas, a ako ne ti se dopagaat moite postovi, nemoj da gi citas!не%20вреден
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 08:15
za razlika od tebe
jas te okarakterizirav tebe - direktno,,, i toa e posteno

dali kje ti se obrakjam e moe pravo ( sekogas koga vredjas i napagjas drugi)
ene ti te citiram:
HaHaHa...Jas ne gi omalovazuvam, tie SAMITE SE OMALOVAZUVAAT I PONIZUVAAT, so vasa pomos!

za site ovie prekrasni devojki  si napisala ova  i e totalno nekorektno

pa ti vidi kolku si  dobra

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 08:58
...МА АКО ЈА БАЦИШ У НЕСВЕС....ИМА ДА ГОЛТНЕ И НЕМА ДА ПРИМЕТИ...!голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 09:17
газење%20од%20смеење

Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 11:56
Anastea ..devojko mora da svatish deka koga vratata od spalnata ke se zatvori podednakvo e atvorena i za dvajcata ....tuka nastapuvaat drugi pravila...toa se PRAVILATA na LJUBOVTA I STRASTA.....!!!!

P.S  Ne go svajkaj seksot samo kako NATURANJE od maskotona zenskoto!!!намигнување
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 12:00
jeste taka e
no neka
nejzinoto sega napisano ostane posledno

pragmaголема%20насмевка

Изменето од anakin - 22.Април.2008 во 12:00

Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 12:07

jeste taka e
no neka
nejzinoto sega napisano ostane posledno

pragmaголема%20насмевка

ANAKINE dobivamvpecatok deka si ljubitel na pishaniot zbor....cenam, cenam!!намигнување
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 12:08
голема%20насмевка

Изменето од anakin - 22.Април.2008 во 13:27

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 12:51

za razlika od tebe
jas te okarakterizirav tebe - direktno,,, i toa e posteno

dali kje ti se obrakjam e moe pravo ( sekogas koga vredjas i napagjas drugi)
ene ti te citiram:

za site ovie prekrasni devojki  si napisala ova  i e totalno nekorektno

pa ti vidi kolku si  dobra

Vidi vaka, UFO (branitelu na navredeni zenski dusi):
1.Nemav (i seuste nemam)  nikakva namera da se vklucuvam vo temava,sakav samo da procitam sto mislat zenite sto go pravat toa, i se vkluciv samo da go napisam MOJOT STAV, bez namera nikogo da navredam, pa taka i storiv.Diskusijata ti ja nasoci vo pravec na navreduvanje,tvoi bea zborovite za omalovazenite..pa jas tuka samo si kazav sto mislam, a ako nekoj e navreden...negov problem (samo ne znam so ti tolku se "zakaci", da ne si iskas nekoja muva od kapata?).
2.Kako toa ti mene "direktno si me okarakteriziral" ..navistina sum "vosh*tena", nikoj do sega ne uspeal taka dobro da me "proceni"..Bez komentar!
3.Ne rekov deka tie devojki ne se prekrasni, deka se takvi ili onakvi, sekoj neka si uziva vo sto saka,negovo pravo, JAS SAMO GO IZNESOV MOJOT LICEN STAV!
4.Ti blagodaram sto me prosvetli, ako ne bea tvoite postovi jas seuste ke ziveev vo zabluda! Sega otkako gi procitav site postovi na temava, SFATIV STO E SEX!голема%20насмевка

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 12:58
Originally posted by anastea anastea напиша:

SFATIV STO E SEX!голема%20насмевка

sto e???збунетост
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:06
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

Originally posted by anastea anastea напиша:

SFATIV STO E SEX!голема%20насмевка

sto e???збунетост

gadna rabota......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.