IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Која книга би сакале да ја прочитате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која книга би сакале да ја прочитате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 20>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 11:55
bilo sto...skripta,kniga..od JAKOB EME...koj ima POMAGAJTE MU NA OVOJ OCAEN COVEK
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 12:22
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

bilo sto...skripta,kniga..od JAKOB EME...koj ima POMAGAJTE MU NA OVOJ OCAEN COVEK

prv pat slusam za 4ovekov jakob eme
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 20:21
Talmud
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 22:15
Originally posted by nikita nikita напиша:

bi sakala da ja pro4itam "Memoarite ne edna gejsa".se kanam golgo vreme da fatam da ja 4itam,no nikako da po4nam.vikaat dobra bila.....
ja ima nekoj pro4itano,da mi kaze sto milsi???

Citaj  ubava e , ama nemoj da se zeznes prvo filmot da go gledas големо%20гушкање

Jas sega ke ja pocnam "OSTROV" od Viktorija Hilop pa ke vidime среќанамигнување

Изменето од Lady Blue - 14.Април.2008 во 22:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 10:01
povtorno:

1001 nokj
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 11:30
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by nikita nikita напиша:

bi sakala da ja pro4itam "Memoarite ne edna gejsa".se kanam golgo vreme da fatam da ja 4itam,no nikako da po4nam.vikaat dobra bila..... ja ima nekoj pro4itano,da mi kaze sto milsi???

Citaj ubava e , ama nemoj da se zeznes prvo filmot da go gledas големо%20гушкање

Jas sega ke ja pocnam "OSTROV" od Viktorija Hilop pa ke vidime среќанамигнување

go gledav veke filmot uste pred edna ipol godina mislam ,nema veze bitno ke ja pro4itam!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 21:04
БАДЕМ ОД НЕЏМА   
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 11:58
Исчезнат - Даниела Стил
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:38
"Vestica" od Venko A.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 00:51
Замокот во шумата - Норман Мејлер
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 20:18
100 godini samotija
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 20:28
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

100 godini samotija

И ДА ЈА ПРОЧИТАШ ПОД ИТНО!
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:23
Originally posted by zrkac zrkac напиша:

Орегон гледав реклама на тв има и филм снимен според оваа книга сега брзо е излезен. нешто како Господар на прстените а мислам дека и овој е трилогија

"Gospodarot na prstenite" od J.R.R.Tolkien, trilogija e, ima i 2 drugi knigi pred da pocnes da ja citas nea, "Hobit" i...zaboraviv kako se vikase drugata. Nafati se da ja citas koga ke imas poveke slobodno vreme i koncentracija, ke ti treba, malku e teska za citanje, ima mnogu nepotrebni podatoci za memoriranje. Vo sekoj slucaj vredi da se procita.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:25
lozje
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.