![]() |
|
ПМС - Пред менструален синдром |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
bidete srekni sho ste zivi i zdravi(i mladi), klimakterium ne e ubava rabota.
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Mila,drago mi e sto barem tebe uspeav da te nasmeam ![]() Na moive bivsi ne im bese tolku smesno ![]() ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
|
dobro e sto ste ja napravile ovaa tema sega gi citav prethodnite komentari sto ste gi pisuvale i gledam deka stvarno e dobra temata za da mozeme da si pomogneme
|
||
mnjkl |
||
![]() |
||
ZVEZDA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Vo tie denovi jadam mnogu blago. i me nervira se okolu mene.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ne ste svesni...shto bi dala sega za eden PMS...celo bogatstvo
![]() ![]() Изменето од mamma - 22.Април.2008 во 10:41 |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
Dobro mi se poznati ovie custva, i bolku... no... jas pred edna godina si najdov lek, na prirodna baza, sto mi gi smiruvat bolkite i sto psihicki mi pomaga, ne sum tolku nervozna, ne sum emotivo slaba itn... bez niv nikade ne odam...
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Почитувана, ако не е тајна....што е тоа? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ne,...ne chekash..so dusha..veruvaj...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Најискрено го мислам тоа што го кажав погоре.
И оваа мизерија не се трпи. Со секој циклус е се полошо и помизерно. Се започна од пред некоја година и станува се погадно и погадно. Спас гледам во климактериум. Најглупавите одлуки во животот сум ги донела за време на ПМС, колку ли само односи со блиските сум нарушила, колку луѓе сум повредила....Не е вредно, не е вредно... |
||
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Си земам кафетинче и се е решено
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
|
Probaj so Baralgin-podobro e |
||
![]() |
||
|
Ај самата болка како болка ќе мине....Со апче вакво
или онакво, не е најголемата “болка“ тоа. Иако кај мене сето тоа е
зачинето и со мигрена за која ништо не помага, па 3-4 дена сум како
зомби..
Што е со симоптомите кои настапуваат некои десеттина дена пред? Како тие да се санираат? Како да се направи побезболен животот за себе но и за блиските кои мораат да не поднесуваат? |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |