|
Ученички екскурзии |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mamamd,Македонија е гоолема...не е само западниот дел ,а св.Јоаким Осоговски, св.Гаврил Лесновски, Смоларскиот Водопад,Римската терма - Банско,Водоча , св.Елеуса во Вељуса, Гробот на Струма, Царевите Кули над Струмица се обновуваат, а до нив води пристапен пат и вреди да се видат.Ние уште не го знаеме она што ни е пред носот, а трчаме во странство.Точно е дека децата Хрватска ја доживуваат како странство, но нивните професори им ја наметнуваат од навика . Ќерка ми годинава треба да оди на екск*рзија. Децата формално ги прашаа, не прашаа и нас, ама маршрутата беше скроена од професорите.Многу вешто се затскриваат зад желбите на децата.Демек- ако оделе низ Македонија, се ќе се сведело на забави, демек таму ќе разгледуваат... а имаат набиена маршрута...цело време ќе патуваат. .......................................................................................................................... ...lpatrik... mamamd site ovie mesta gi ima pominato... i onamu kaj shto pilci ne preletuvale... i nekogash mislam deka samo gospod ne cuval... zatoa shto vo Matejce prestojuvavme...tokmu koga tamu ilegalcea "borcite za covekovi prava", ama togash bea drvari i ni pokazuvaa kade da bereme majcina dushica...kantarion... na koja strana da barame mov na drvjata... koga gi vidov na TV krvta mi se sledi... ... a za srednite... pa i za nekoi osnovni... si ima roditelski soveti... ne velam deka nema negativni pojavi... ... eve edna slika za ednodnevnite... polni ranci so hrana, pienje... so jdenje pocnuvaat ushte vo avtobus...ke se najadat... i pocnuvaat... ushte kolku ke sedime... koga ke si odime.... |
||||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе Мајстоече, паметат е... и тепаниот. Кој подобро памети, тој што се удрил или тој што гледал?
|
||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ИМАШЕ - ОРГАНИЗИРАМЕ ЕКСк*рЗИЈА ЗА СМОЛАРСКИТЕ ВОДОПАДИ, А ТИ НЕМАШЕ ПАРИ, ПА УШТЕ ЕДНАШ ВО БАНДЕРАТА...
|
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не, оглас сигурно немаше.
|
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i tek-tuk po nekoj oglas
|
||||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
На мојата бандера имаше само некролози?! |
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a na banderata pisuva bidi pouporen....sigurno se tuks |
||||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A како, да ѕиркам низ вратата или низ прозорците?
|
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
АБЕ, ГЛЕЈ МАЛКУ И ПО КАФАНЕТО...ОТИ АКО ГЛЕДАШ САМО У ЖЕНИТЕ МОЖЕ У НЕКОЈА БАНДЕРА ДА СЕ ФУУКНЕШ...
|
||||
|
||||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тоа што е убаво - и на Господ му е мило... |
||||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mamamd,Македонија е гоолема...не е само западниот дел ,а св.Јоаким Осоговски, св.Гаврил Лесновски, Смоларскиот Водопад,Римската терма - Банско,Водоча , св.Елеуса во Вељуса, Гробот на Струма, Царевите Кули над Струмица се обновуваат, а до нив води пристапен пат и вреди да се видат.Ние уште не го знаеме она што ни е пред носот, а трчаме во странство.Точно е дека децата Хрватска ја доживуваат како странство, но нивните професори им ја наметнуваат од навика . Ќерка ми годинава треба да оди на екск*рзија. Децата формално ги прашаа, не прашаа и нас, ама маршрутата беше скроена од професорите.Многу вешто се затскриваат зад желбите на децата.Демек- ако оделе низ Македонија, се ќе се сведело на забави, демек таму ќе разгледуваат... а имаат набиена маршрута...цело време ќе патуваат. |
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ако гледаш само во згодни жени, ништо чудно...хахахахахаха |
||||
|
||||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
MAJSTORCE,Јас одамна во кафеана,освен бизнисмени и млади луѓе што ги трошат парите на родителите, обична „ РАЈА “ не сум видел, а и самиот не одам...можеби затоа не можам да видам. |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... za decata... ili za roditelite... za koj e kafanata.... |
||||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |