IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да му кажам на членот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да му кажам на членот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 299>
Автор
Порака
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:22
_**********_____********** Wenn du mich
__***´____****___****____`*** fragen würdest:
_**´_________*****_________`** was ist dir
_**_________________________** wichtiger,
_**__________________******___****** dein Leben
__**________________**´__***_***__`** oder Ich?
___***_____________**´_____***_____`** Dann würde
____`***___________**_______________** ich
______`***__________**_____________** antworten:
________`**__________***_________*** Mein Leben!!
__________`**_____**__`***_____***´ Du würdest
____________**___**_____`**___**´ gehn, ohne zu
_____________`*_*´________`*_*´ wissen,dass Du
______________`*´__________`*´ Mein Leben Bist!!

denes ovaa go napraviv za mojeto liebe sto mislite ggg
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:23
Originally posted by IQ IQ напиша:

Originally posted by girl15 girl15 напиша:

ne me potsetuvi pak ke pocnam bidejki

sho ke pochnesh?
da goltnuva pak gg

milo nishto ne te razbrav

biserna kaza dali sakame da goltnime ushte nesto jas i kazv podobro da ne me postetuva za toa ozi pak ke pocnam
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:23
едно мислам,.... трепкање преведи па тогаш ќе мислам голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

а ајкју,.... како така без бурек ?? изненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:26
da girl prevedi, ja ti ne razumem

zamisli biserno nemaa burek za mene go potroshile a ja vaka redoven mushterija, abe toa ti e...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:27
како бе тоа,... изненадување еднаш неделно ли прават бурек па што го потрошиле,.... газење%20од%20смеење а и плус ти вака,.... редовна,.. трепкањетрепкањетрепкање пу пу,... машала машала,.... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

аииииии ајкју,...... причаш српски,... језик света газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:29

_**********_____********** Wenn du mich
__***´____****___****____`*** fragen würdest:
_**´_________*****_________`** was ist dir
_**_________________________** wichtiger,
_**__________________******___****** dein Leben
__**________________**´__***_***__`** oder Ich?
___***_____________**´_____***_____`** Dann würde
____`***___________**_______________** ich
______`***__________**_____________** antworten:
________`**__________***_________*** Mein Leben!!
__________`**_____**__`***_____***´ Du würdest
____________**___**_____`**___**´ gehn, ohne zu
_____________`*_*´________`*_*´ wissen,dass Du
______________`*´__________`*´ Mein Leben Bist!!

denes ovaa go napraviv za mojeto liebe sto mislite ggg

prevod od textot :koga ti ke posakash da me prashas :sto e za tebe vistinskoto ,tvojot zivot ili jas ?togash jas ke odgovoram mojot zivot.ti si odish ,bez da znaesh deka: ti si mojot zivot .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:30
aj dosta beshe si srpskiov...
abe ovaa nedela sum se maler, pa i burekot ne me saka, se potroshil za inaet ednash otidov samo da si kupam i mi velat, e nema, samo sho go prodadovme posledniot

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:30
no koga preveduvam mi ja gubi mislata na mkd aber egal gg
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:31

aj dosta beshe si srpskiov...
abe ovaa nedela sum se maler, pa i burekot ne me saka, se potroshil za inaet ednash otidov samo da si kupam i mi velat, e nema, samo sho go prodadovme posledniot
a kakov burek jades od sirene ili meso?
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:32
ех малер,... трепкањетрепкањетрепкање не си малер,.... голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

да сум на твое место,... не им купувам више од таму газење%20од%20смеење

грл дај бе кажуј на разбирлив јазик,.... смеење можеш и на језик света..... газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:32
girl romantichno e no sepak dosta nerealno

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:32
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

ех малер,... трепкањетрепкањетрепкање не си малер,.... голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеда сум на твое место,... не им купувам више од таму газење%20од%20смеењегрл дај бе кажуј на разбирлив јазик,.... смеење можеш и на језик света..... газење%20од%20смеење
a jas na kakov prevedov
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:33

girl romantichno e no sepak dosta nerealno
doch doch ke stane gggg no malku poinaku belkii so nadez gg

Изменето од girl15 - 21.Април.2008 во 22:34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:33
so sirenje girl, da ne recham so urda

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 299>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.