![]() |
|
Комплименти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Автор | ||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nikogas ne davam komplimenti neosnovano....ednostavno jas toa navistina go mislam
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sve kasno naletuvam na ona pravoto ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ne sakam lazenje! ama sakam komplimenti i da gi dobivam i da gi davam vo sekoj covek ima nesto ubavo! otkrij go, izvadi go, potenciraj go, pofali go......kje mu go razubavis denot |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
mojot zivot ...odnosno mojata rabota... e povrzana... so motivacija... sekoj dobar zbor... sekoja pofalba (ako toa moze da se vbroi , a moze vo kompliment) mi ja olesnuva rabotata... odnosno mi go garantira uspehot vo rabotata.... sekogash gi delam od srce... odnosno umeam da izreagiram emotivno... so voodushevuvanje... e sega problemot moj e vo toa shto... ova vazi za komunikacijata so decata.... so vozrasnite sum skrzavica... ne za drugo... mislam deka... malku mi e glupo... da mu recam na nekoj vozrasen... bravo mnogu ubavo sraboti...postapi pametno... pa toa treba da e normalno... za eden vozrasen covek... aj koregirajte me ako gresham.... |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Давам комплименти, кога нешто кај некој ми се допаѓа го кажувам тоа, често знам да им давам комплименти на другарките ама секогаш сум искрена. Кога мене ми даваат комплимент обично велам „фала“ и толку, ама се зависи од тоа кој ми дава комплимент.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
МОРЕ И ПОРУМЕНУВАШ МАЛЦЕ КАКО ЈАБОЛЧЕ...ХАХАХА |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Убаво е да се даваат комплименти, тие многу значат(секако искрени комплименти), но јас честопати се топам кога ќе ми дадат некој комплимент и не знам што да речам... Најчесто велам фала... Сепак убаво е чувството кога луѓето те вреднуваат и ја знаеш твојата добра страна... но треба да се навикнеме и да ги прифаќаме нашите лоши нешта кога ќе ги искоментираат, да се градиме, да увидиме каде грешиме зашто сепак сите сме грешници...
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Проклето сум искрен, кога станува збор за комплименти. Сакам да делам и ги делам постојано.
А јас ретко добивам комплименти... Ама затоа кога ќе добијам се радувам како мало дете во себе, ама глумам лудило и рамнодушност ![]() |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Јас...сакам комплименти...и се радувам кога ги добивам...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
najmnogu se raduvam koga nekoj ke mi kaze deka sum pametna
![]() komplimenti za ubavina mi se nekako...zdodevni...takvi me raduvaat samo od libeto moe, od drugi i ne bash... a jas delam komplimenti na site strani ![]() ![]() mazite osobeno se raduvaat na komlimenti i ubavi zborovi bidejki tie poretko gi dobivaat od zenite. zeni, ne bidete skrzavi so ubavite zborovi upateni kon mazite vashi, ke vi se vrati dvojno veruvajte ![]() ![]() Изменето од IQ - 22.Април.2008 во 04:11 |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
koga ke mi bide upaten kompliment odgovorot sekogas mi e duhovit
![]() zatoa sto mozebi ne gi svakam seriozno
a i samata retko delam komplimenti
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja seuste ne sum legnal nekoja bez komplimenti, u stvari toa i ne se komplimenti tuku odraz na moite razmisluvanja zosto ja gledam bas taka kako kazuvam i zatoa i sakam da ja legnam...sigurno nemam namera da legnam nekoja sto imam loso mislenje za nea
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
za da legnes nekogo ne ti trebaat komplimenti
![]() ti treba nesto drugo
![]() ![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |