|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојата имала exotical вкус .......da be....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MMMMMMMMMMMMMMMM........................BAS VKUSNO A.................
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа ми го рече последната ваа........
искрено ме чудат девојките со нивните коментари за тоа после тој чин....... првата ми рече......на јагода ти е..... втората-------на нешто си грејпфрут.....шо знам шо ти е то..... а од третата па до сеа последната.......викет exotical.... |
|
|
|
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cetvrtata ?????? |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од трета до последна истото ми викет....
значи.....4етврта,петта.шеста..............и тако дајље јебига......чудни се жениве Изменето од $BlackDevil$ - 21.Април.2008 во 18:29 |
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovie odgovori se za vo druga tema,prashanjeto ovde e dali devojkite uzivaat vo chinot na ''goltanje'' |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа е дополнително објаснување дека уживаат драга модераторке......мора малце поопширно да се објасни тоа не е едноставно |
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mora da znaci...postoi verojatnost curata da ne saka grejpfrut:-))toa avtomatski moze da i vlijae na uzivanje:-))
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe vie si napravivte smeska od ova ozbilna tema
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum krajno seriozna:-) |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be fruktalno ozbilna
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
она така рече сеа.....не е тоа од мене измислено......а патем уживала и тоа потврде...... |
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj mene ne moze sve da goltne,
ke se ugusi, od smeenje!!!!! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A oti ne si proba sekoj sam, pa ke si znae najdobro so kakov "vkus" mu e "majata"?..
Gadotii zivi, bljak!!¨
Pa ako bilo za goltanje preku usta ke se pravele deca!..
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |