![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 52> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...vo momentot... SEZAM... jas da naredam... sezameeeeeee..... i rabotite da se zavrshat....
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Koga ke zavrsi SEZAM kaj tebe, prati go kaj mene....... ![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... hocu...hocu... seko.... |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Da razveselam nekogo
![]() |
||
![]() |
||
|
...ako ja razveselish ovaa...jas stanuvam Tina Tarner...
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
pesna protiv maleri
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
edna silna gushka
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Мојот план е еден, ама повеќе пати... |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
10 000 000 dolari!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Eden zdrav, zdiv.
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
Sega sum srekna, dobiv
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
...uf...da polozam vo cetvrtok
![]() kje mi drzite srekja?????
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
... ne nema da ti drzime sreka... ke ja pushtime da odi pred tebe... po tebe... so tebe... i gledam deka ke polozish, vo fildzanov... gledam....V...uspeh.... gotovo...od moja usta vo bozji... i profesorski ushi.... ostanuva ti... samo odi napishi...odgovori... |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |