IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 41>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 01:36
ZA BIBCE

MNOGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 08:38
Originally posted by bibce bibce напиша:

..........dobro eve vaka edno konkretno prasanje za vas mazite.................
..............a vie dali uzivate koga ja gledate "damata" kako ja golta vasata   sper*a   ??????? a??????голема%20насмевка

abe ne e problem, moze i da ja plukne potoa.....
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 10:01
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

[
Nejkev da se vklucam vo temava,
ama koa prasa ke ti kazam,
milsev deka e ubavo, dur ne dozieav takvo iskustvo,
mi se zgadi,ebes mu mater, bljak!!!

Mislam deka ako nekoj ja ceni partnerkata, nema da ja natera da pravi takva stvar,
ponizuvacki e nekako, jebi ga!!!
E sea, sekoja cest, na nekoi mozebi im se dopaga!!!!

....................eve i jas mislam deka e taka.......................голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 10:02
Originally posted by anakin anakin напиша:

ZA BIBCE

MNOGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
.......................e sega ova mnoguuuuuuuuu mi e nekako somnitelno i dvosmisleno............размислување..............no ako ti vikas taka...........togas bate uzivaj............i puni si ja devojkati...............голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 10:04
slusaj
ti neso si pogresila i ispomesala
skroz
jas rekov deka uzivam koga ona taka saka i uziva vo toa

no tebe toa ne ti e svatlivo
zatoa sto ti ne go pomina toj pat koj jas pominav
zatoa ne bidi zajadliva
ne se site zeni ko tebe

so sila bibce ubavina nebiva

Изменето од anakin - 18.Април.2008 во 10:11
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 10:11
....................ne be milo............zasto mi se naluti segaтагаpa jas nisto loso ne napisav i ne navrediv...........samo rekov ako tebe ti e ubavo i ako uzivas togas polni si ja devojkati..............i jas ne rekov deka site zeni se isti???????i ne sum   zajadliva   zimi sve..................големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање...............stom i dvajcata uzivate ................nema nikakov problem...................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 10:13
ne mi se dopagja pak tvojot stav

ne mi se dopagja tvoe izrazuvanje za punenjeto

jas nepunam bibce

zal mi e

za tebe
i tvoe sfakjanje za nasilstvo vo sexot

tamu treba da se ramnopravni
bez pobednici
bez ponizeni

voopsto ne mi se dopagja kako toa go kazuvas

no imas ti mozebi tvoi pricini

Изменето од anakin - 18.Април.2008 во 10:13

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 10:22
............ok.........................ti si imas tvoe svakanje................jas moe..............i nema nikakov problem...............ne treba da me zalis ne sum za zalenje................a ako taka ti izgledam na tebe....................ok...............jas sum samo prijatelski raspolozena...............големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 10:37
milo

so da ti odgovoram??? jas- tuka se zboruva za totalno razlicni svakjanja
ene ti smetas deka maskoto zastaa otozgora i ja polni polni
polni i posle i vika moriiiiiiiii goltaj

a jas ja gledam rabotata deka masko prosto svrsava i uziva a devojakta pravi so saka i so i e kjef

Кон врв
rus mkd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 13.Март.2007
Локација: Russian Federation
Поени: 232
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rus mkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 20:28
Originally posted by Dana Dana напиша:

Ja citav deka maskite sto pijat alcohol imaat nevkusna sperma. Taka citav.

ne samo tie sto pijat akohol... edna bivsha moja mi rece deka mi e gorcliva... a jas ne pijam samo alkohol ... бакнежцрвенеењецрвенеење
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 20:49
a imalo i vkusna sperma???
car's freack
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 14:39
Originally posted by alekso_2000 alekso_2000 напиша:

a imalo i vkusna sperma???

Mene site mi velat deka bila kisela i solena !!!

P.S Pa koj ne e po blagoto neka poveli!!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 14:57
zatoa deca....jadete ovosje...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 15:50
.......I PIJTE GUSTI SOKCINJA OD PRASKA,,,KIVI,,,ANANAS,,,,I DRUGI SVEZI  OVOSJAAAAAAAAAAAAA................I BIDETE ZDRAVI I SVEZIIIIIIIII.............голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.