|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика | страница <1 50515253> |
Автор | |||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
+
Изменето од Templarius - 21.Април.2008 во 01:00 |
|||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
onoj koj nema drugarka od sprotivniot pol togas nema ni drugar
|
|||||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Абе брат,според таа капуљача што си ја наврел да бидам искрен,на ништо не ми личиш,па затоа ги употребив двата пола.Конташ. |
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ја контам.....не се секирај.......ама само ако уште еднаш ги употребиш на мене двата пола...... |
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ќе ставаме ракавици или не? |
|||||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Тогаш на време остај си Васиет(напиши си тестамент),што е сигурно,сигурно е...ХИХИХИ...опс требаше ова: |
|||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
+
Изменето од Templarius - 21.Април.2008 во 01:07 |
|||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Е за ова: |
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
пази......гледам не си тврдо оревче |
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
E pa marija ne e taka, ti objasniv vo eden predhoden post. Znaci ne se separiraat od mali. Deca se...... I taa separacija, ako veke velis deka postoi, pa na ulica gledaat zeni, sekade okolu niv.....Taka da ti govoris za nekoja ekstremna separacija koja ne e svojstvena za muslimanite, tuku onaka tvoe gledanje....odnosno sud za rabotite.. RERKOV PEDESET PATI KE KAZAM POVTORNO, POSTOI ZABRANA VO ISLAMOT ZA OSAMNUVANJE SO SPROTIVNIOT POL, I TOA E TAKA. ne navleguvame vo zelabata, strastite i sl. Postoja iljada nacini da razgovaras so sportivniot pol, ako imas potreba, no nema pricnina toa da bide vo cetri zida,sami i sl. Mislam deka bev jasna, a vie povtorno vo krug se vrtite, polek ke vi se zavrti vo glava |
|||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Абе Ајша, па не вртиме во круг, само сум љубопитна....
|
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Abe se vrtite vo krug kako ne se vrtite islamot rekol taka i toa e taka...
|
|||||
Give me your secrets
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Епа ај да ги затвориме темиве тогаш, се е кажано...
|
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Marija draga te razbiram, i diskutiram so tebe neli...
No veke rekov za decata vo predhodnite nekolku strani.. A ti slobodno prasaj za se sto te interesira, ili iznesi svoe mislenje, tuka sme da diskutirame.... Ej draga, gledas li kolku e podobro samo zeni da si pravat muabet, ova mazite i do testament stignaa |
|||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 50515253> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |