|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика | страница <1 4950515253> |
Автор | |||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se e mozno,
no jas sepak ne bi go tegnela gjavolot za opaskata p.s. se oblozuvam deka barem edniot,dolgo ke se sekjava na svojata doblest i ke pomisluva 'sto ke bese, da bese', kako vo zen prikaznata za svestenicite, ubavata devojka i rekata. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па што и да направи или ненаправи човек секако дека ќе се праша што би било кога би било. Но...зошто воопшто такви мисли? Бумбарот може да сака да влеат низ прозор, ама ако јас му го затворам прозорот-ќе бапне од стаклото. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe vie ste napaleni ko kibritcinja hahahahahaha ccc neznam samo dale toa ve uci k*ranot...
Изменето од Templarius - 21.Април.2008 во 00:12 |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па како тоа и јас се чудам богати, да не смеело со
жена засебно да се разговара. Зар мора да се гледа како потенцијален
сексуален објект?
Па какви се тие сепарации, засебни женски моабети? Па што е тоа, Темпалриус, те молам, да не се смеело да се има пријател/пријателка од спротивен пол? |
|||
|
|||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
magde, te obozavam oti si tolku samouverena. ma ti si kako gibraltarskata karpa. ubavo e da te ima covek vo blizina |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa kako da imaat, koga se onaa zenska rabota im e pred oci ... a sto da pravat koga ne videle .... lele koga ce gi drmne seksualna revolucija ima oci da im izletat.... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Благодарам драга...Иако и од карпата знае некогаш да се срони некое делче од ударот на брановите, ама се држам |
|||
|
|||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тек сад знам да ништа не знаш! |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е види сега, знаеш ли зошто е така? Па токму затоа што од малечки се сепарираат, а тоа само го зголемува љубопитството и незадржливата желба. Затоа после.... А кога детето од мало се учи дека има другарки и другари, заеднички се дружат, разменуваат мисли, се е подруго. Не се гледаат само како потенцијални партнери но и како другари. |
|||
|
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кажи му на тој погоре што му реплицираш,дека ништо не знае,мене мие мака да се расправам со тој незналица. |
|||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
+
Изменето од Templarius - 21.Април.2008 во 01:00 |
|||
Give me your secrets
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Признај дека ова беше јако. |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја на мајсторке ти личам??? |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да се спремам ја |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4950515253> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |