|
Жени ??? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Автор | ||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Znam deka po mene mnogu zeni zaminale vo manastir ili stanale lezbejki so obrazlozenie deka im se zgadile site maski
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
малтретираат........ те вадат од такт.... од нив се добива heart attack.... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Originally posted by $BlackDevil$ жени------хм..... што можат само да направат....... држави растураат..... го вртат светот...... лажат....... изневеруваат...... манипулираат...... одземаат души..... доведуваат до лудило.... и што уште не..... ....е тоа ти се жени кукаат по мажите.... се фалат....... причина за секоја војна..... малтретираат........ те вадат од такт.... од нив се добива heart attack.... ------------------------------------- ...i se umira so slatka smrt i so nasmevka na liceto. Изменето од eurydice - 21.Април.2008 во 01:30 |
||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ziti majka? |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
жими мачето |
||||
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
тие се потреба....... злоупотребуваат..... се прават наивни па те готват во котел...... |
||||
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zenite me pravat da se cuvstvuvam vozviseno, kao bitie sto cekori po oblaci...kako zaguben vo pustina sto polzi na site cetri i spoulaven od zed dodeka sonceto nemilosrdno go pece i so ispukanite usni go sepka imeto na sakanata...kako grdo zlobno podzemno sustestvo si rogovi i silesta opaska sto gloda ostatoci od nevini zrtvi i zadovolno sto mljacka ne obrnuvajki vnimaie na ocajnite povici za milost i razbiranje
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а готов си ти брате.......уште окови фали да ти ставела......иииии..... |
||||
|
||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
"Dotakaooooo sam dno zivotaaa "
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
волим волим волим жене али оне мало мање воли мене
|
||||
|
||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
"Necu, necu dijamante, suvo zlato, brilijante "
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
свако вече црно мече испред твоје куче долази.....
|
||||
|
||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
" Plava cigankooo "
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
“седми спрат и мрак у стану знам да имаш то у плану“
ова ми го велат најчесто....... Изменето од $BlackDevil$ - 21.Април.2008 во 16:44 |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |