|
Дали жените обожаваат да мастурбираат? |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mislam deka masturbiraat a kako najcesto pomagalo go zemaat TUSHOT so mlaz
em ubavo ..em jako ..em vibratorski |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite treba da masturbiraat dokolku ne postoi drug nacin da dojdat do sakanata cel
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci ne postoi covek so ne go rpavi toa znaci site go pravat!!! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
licno mislam deka vo golem procent da
nekako si go znaat teloto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Masturbiranjeto e prirodna pojava kaj site pa duri i kaj zenite!!!!
nema potreba od prethodno muvanje, nema potreba od macni predigri, nema troskovi za k**toni, i sto e najavazno sam prais so sakas, pocnuvas koga sakas, i zavrsuvas koga sakasw (ne koga moras!!!!) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Masturbiranjeto ja namaluva frustracijata i na krajot ja inhibra od ednostavna pricina sto nekoi go sakaat Tom Kruz, nekoi Trendo...so dve tri zenski drkancii ke im se namali merakot i dokolku besramno go pravat toa pred samite sebe i bez nikakva griza na sovest ke dojdat do cuvstvoto kako navistina da go napravile toa so tie odredeni locnosti za koi veke ke nema potreba sekojdnevno da fantaziraat
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do nekade moze si u pravo
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili bar skrisna fantazija dodeka imaat seks so toj sto moraat
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja zapoznav kaj drugar mi,
lele kakvo parce si rekov, ovaa ke ja legnam, so saka neka bide ma kaj saka neka bega, kaj saka neka ide, i odma telefon i dadov, i ona mene, ko se javi utredenta, se stopiv dojdi vecer, rece, dojdi vecer, cel den ostanav gladen, a be so da vi kazuam, kolku za nea bev straden, i odam na vrata zvonam, mi otvara ONA, skoro gola, mi se svrte u glava, koja cicka, koja stava, zatemneta atmosvera, ubava votka samo sex vo misli mi se vrti a ona se motka , se trti. Edvaj docekav, sripav, so e slatko si vikam koa ja seksas kaj nea doma, cekaj vika ona, se vrakam odma, uf vremeto zapre, se potam se strvam, nervoza me drma arno ama cekaj , cekaj nea ja nema, slusam zzzzzzzzzz neso prai, odam vo kupatilo, so ke vidam, a be eden vibrator 30-ka ke da bese vnatre si go stai. Se stapisav, se smotav, use ednas go poglednav, da be 30-ka ke da e, sram mi padna , ne od nea od mene, so baram jas po takov fraer, ke bidam ziva smea, poleka zatvoriv vrata, tivko si ojdov, poleka na peti, i ne me ni cudi, sea koa negde ke me sretne, na mene ne moze ni da se seti!!!!! Изменето од којсумјас - 22.Април.2008 во 00:29 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i nie imame race .........
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma neeee, pa toa sramota e
|
|
apce
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pojma neam, ja pa mnogu zeni sum imal pa da znam...i tie sto sum gi imal ni so macenje ne bi priznale deka imale nesto so mene...
|
|
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam dali no znam deka treba i deka e zdravo.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |