IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Народот кој ја ослободува жената
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Народот кој ја ослободува жената

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 53>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:33
Закасни ама нема везеплазење
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:34
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Јас имам спиено во иста соба (различен кревет!) со една од моите најдобри другарки. Дечко и знаеше за тоа и воопшто не беше љубоморен, затоа што има голема доверба во неа. Довербата, колку прекрасен темел на една врска зарем не? среќа

ДА.

Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:35
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

EVE KOJ E NAJGOLEM MUSKUL VO TELOTO

SORYY ZA OFF-TOPIC
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:36
Ako nemas doverba vo svojot bog kako mozes da veruvas vo nego ????
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:36
А и таа сигурно Го имала Бог во срцето, па не би и паднала на ум глупост, како ни тебе, нели?
Кон врв
im happy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:36
Упс, извини Марија Магдалена, мислев дека си една моја колешка од работа.
А инаку изгледа во исламот постои таква забрана за дружба, затоа што можеби и не се практикува развод, но затоа пак има полигамија.
middle is best... i believe in science
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:37

Тоа е клучнаат разлика меѓу нас. Непремостива би рекла.
Ние христијаните не гледаме потенцијален партнер во туѓиот партнер, а вие изгледа гледате, па затоа така резонирате.
кај нас една од Заповедите е “Не врши прељуба“. И тоа е ЗАКОН. Па дали
јас ќе се најдам со пријателот на кафе, или ќе ме вози некаде во кола,
ЗАКОНОТ Е ИСПИШАН ВО МОЕТО СРЦЕ
.

Mislam deka sekogash taka gledaat zatoa sto vkoreneto e vo umot i psihata deka druzhenjeto na dvajca od sprotiven pol e zabraneto poradi nemoralnost koja sigurno ili moshne verojatno ke se izrodi so takov kontakt. Toa e odgovorot za k*ranskata zabrana i zatoa logikata sto gi zbunuva site lugje od drugite veri e sosem normalna za muslimanite.

Toa e kako po onoa narodnoto, podobro e da sprechish otkolku da lechish. Toa ushte poveke, mnogu ubavo se nadovrzuva so ubeduvanjeto deka na prvo mesto doagja ljubovta kon Alah, a potoa kon se drugo. Znach ushte edna sigurnosna opcija za onevozmozhuvanje na eventualno zaljubuvanje so nekoj koj ne e musliman. Podobro e da ne se vo kontakt so nikoj i da se garantira onevozmuzhuvanjeto na ovaa opcija, otkolku da se dozvoli edna takva sloboda na druzhenje, shirenje poznanstva i zbogatuivanje na zhivotot od aspekt na shirenje na komunikcii so sto poveke lugje.

I poslednoto, sto milish, na sto najmnogu mislat lugje na koi im e zabraneto da se druzhat so sprotivniot pol? Dokazhano e deka lugjeto najmnogu razmisluvaat i posakuvaat tokmu onoa sto im e zabraneto.

Toa e moeto sogleduvanje po ova prashanje i znam deka site muslimani nema da se slozhat. Ako, ne e prv pat... samo sakam da im kazham deka mislenjata mi se iskreni i prezentirani se tokmu taka, bez nikakov obid za bilo kakva provokacija.

Изменето од Messenger - 20.Април.2008 во 01:40
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:38
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

SORYY ZA OFF-TOPIC

gluteus maksimus
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:39

SORYY ZA OFF-TOPIC
gluteus maksimus

AHAH-GRESKA

FEMORIS QUADRICEPS

SLEDNA SESIJA ....

SE PISUVA MAXIMUS
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:39

А и таа сигурно Го имала Бог во срцето, па не би и паднала на ум глупост, како ни тебе, нели?
Apsolutno...
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:39
Tokmu taka Temp.
Jas sum svesna deka Bog se gleda i se slusa!
Zosto da glumam ljubomorna zenturaca
Koja sedi doma krsi prsti i razmisluva kade e mazot.....
Svoite dela i misli mi se posveteni samo na Boga....
a jas kako vernicka normalno deka ke zemam maz koj ke bide na ista branovo dolzina so mene.
Sekoi misli koi se pottiknati od satanskite doseptuvanja se samo minliva rabota, iskisenie od koe se POJAKI.
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:40
AJ CAO ODAM DA SPIJAM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:40
Зошто момчињата и девојчињата во исламот се сепарираат од малечки?

п.с. како се вика тресење раце кај алкохоличар
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 01:41

AJ CAO ODAM DA SPIJAM

Лепо сањај....овошки туѓи мирисниголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 53>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.