|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 53> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ти бе Куме, искушенија има колку сакаш, па и да не се најдеш на кафе со пријателката. Искушенијата демнат секаде, не е најголема опасност да се најдеш со некого за кафе и да имаш убав разговор. Но, каде е тука довербата? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах Докторе, толку ли се плашиш од жената на својот пријател?
Па каде етвојата сила да одолееш? Зар секоја жена за тебе е потенцијална љубовничка? |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK, kako togash se zapoznavate mashki i zhenski, kako doznavate poveke za sebe, kako e zaljubuvate i kako se zemate? Изменето од Messenger - 20.Април.2008 во 01:22 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HMMM. TAA E MNOGU RELATIVNA..
EDNO KAFE, EJ DOBAR , PA AJ USTE EDNO ,KAFE PA OPET MUABET,,, AJDE BE DOVERBA |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DETE NE BRINI ZA MENE-ZABORAVAS NESTO, JAS SUM DOKTOR I TOA TI KAZUVA DOSTA ZA MENE. JAS NE ZBORUVAM ZA MENE JAS ZBORUVAM OPSTO, A TI AKO ZBORUVAS SAMO ZA SEBE TOA E IRELEVANTNO |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е клучнаат разлика меѓу нас. Непремостива би рекла.
Ние христијаните не гледаме потенцијален партнер во туѓиот партнер, а вие изгледа гледате, па затоа така резонирате. кај нас една од Заповедите е “Не врши прељуба“. И тоа е ЗАКОН. Па дали јас ќе се најдам со пријателот на кафе, или ќе ме вози некаде во кола, ЗАКОНОТ Е ИСПИШАН ВО МОЕТО СРЦЕ. |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јасно?
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Патем брз тест за твојата титула. Кажи ми го латинскиот назив за бутната коска (најпросто)
|
||
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI PAK ZBORUVAS ZA SEBE... NE SE SITE LUGJE KAKO TEBE I TOCKA...A KOLKU GLEDATE POTENCIJALNI PARTNERI ZNAM -RABOTAM SO HRISTIJANI I TOLKU A RAZLIKA DEFINITVNO IMA, A VO TUGJIOT PARTENR NIE VOOPSTO I NE GLEDAME |
||
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marija te molam citaj gi site postovi.
Jas napisav deka se raboti za zabrana vo islamot - DVA PATI NAPISAV DEKA E OPSTA ZABRANATA I DEKA NE E VRZANA SO BRACEN STATUS I SL. Vo islamot nekoi raboti se takvi kakvi sto se - I NEMA MESTO JAS MISLAM ILI JAS SAKAM. OPSTI PRAVILA. I KAKO STO VEKE REKOV - ZBOROT DOVERBA NE E TOLKU AKTUELEN VO ISLAMOT, BIDEJKI ako mojot maz vernik go znae ova pravilo nema da go prekrsi - A BOG E SVEDOK NA SE STO PRVIME. Toj moze da napravi nesto, sto jas ne znam, no Bog e svedok na prekrsokot koj go napravil. Zatoa MArija ova pravilo ne se odnesuva precizno ni na mazot ni na zenata - i neznam od kade izvadi deka ova ne e narod koj ja osloboduva zenata . navistina neznam kako gi povrza rabotite! Pozz |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HEHE ...FEMUR/FEMURIS |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам спиено во иста соба (различен кревет!) со една од моите најдобри другарки. Дечко и знаеше за тоа и воопшто не беше љубоморен, затоа што има голема доверба во неа. Довербата, колку прекрасен темел на една врска зарем не? Изменето од EvAngelos - 20.Април.2008 во 01:32 |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zosto voopsto da stvarame potencijalno iskusenie ako nemame potreba za toa..eve ti m-m,moze si sigurna vo sebe deka nemas gresni misli i deka ne odis da flertuvas, moze stvarno sakas muabet da pravis...no od kade da znaes dali toj maz misli isto, moze da go stavas vo nezgodna sitacija taka, a nego da mu e neprijatno da ti kaze, mozda nesvesno da go predizvikas, ubavo rekle megi mazot i zenata e gjavol.. (ova metafora) mislam na prirodnaatprivlecnost megu 2 normalni , maz i zena
|
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ME FATI VO TESNO ...UFFFFF
KAZI MI TVOJA USKA SPECIJALNOST PA JAS DA TI UDRAM BRZ TEST |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |