|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 45> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една слика - 1.000 збора! Ergo ја преферирам слики,а не зборови! Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:24 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas imam pogolema mana ... bez merenje secam... ... i posle si vikam...dali bash morav... ama ... majka priroda mi dala brz jazik... i rasipani kocnici... Изменето од mamamd - 18.Април.2008 во 19:41 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...KOGA TI VELAM DEKA TE MRAZAM
JAS NE TE MRAZAM VISTINSKI
JAS SAMO JA MRAZAM TVOJATA MOKJ
SO KOJA VLADEES SO MENE...
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POMISLATA NA MOKTA NA TVOJTE ZBOROVI ODNOSNO DEKA TIE MOZAT DA VLIJAAT VRZ MENE.KOLKU I DA SE UBAVI,GRDI,PODMOLNI NEMAAT AMA NIKAKVO VLIJANIE VRZ MENE,A VRZ TEBE LICNO TOA SAMO TET A TED LICNO I PERSONALNO PLESNATO U FACA....KAKO KE VLIJAAT KE VIDIME
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga si molcam mnogu izgledam pameten...no koga ke otvoram usta, povrakanja na site strani i pazam da ne se liznam od nekoja povrakjotka koga si zaminuvam
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogas moram so fener da gi baram...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogas skokotkaat...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ценете ме по моите ДЕЛА, иако се само неколку, а не по моите ЗБОРОВИ, иако се премногу!!! - Arthur C. Clarke Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:24 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kuceto sto lae ne kasa...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vredat nishto,ako nekoj nesaka da gi chue
|
|
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ILI AKO NESAKA DA GI RASPOZNAE
|
|
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili ako sa izmoderirani
|
|
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRITE ZBOROVI I UBAVIOT GLAS NE SE ZABORAVAAT,POEDNICI SAMO SE ZALAZUVAAT ILI TAKA SAKAAT DA JA POTISNAT SKRIENATA MISLA...NO COVEK KOJ UMEE DA SAKA UMEE I DA GI RAZBIRA VO CELOST ISKAZANITE ZBOROVI....SUSTESTVENO SAMO ZA LUGE A NE ZA ZIVOTNI ILI SKRAJA BILO RASTENIJA KAKO TIKVA
|
|
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |