IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Народот кој ја ослободува жената
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Народот кој ја ослободува жената

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 53>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:51
изненадување
Но што ако имам потреба од него а не и неговата жена? Сакам на пример да му се доверам нешто, а не сакам жена му да знае, зашто таа не ми е најдобра пријателка, но тој да..Што тогаш? Што сум должна да ја канам и жена му кога не ми е блиска?
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:54
Ako imas potreba-
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
svemirski_duh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svemirski_duh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:56
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

изненадувањеНо што ако имам потреба од него а не и неговата жена? Сакам на пример да му се доверам нешто, а не сакам жена му да знае, зашто таа не ми е најдобра пријателка, но тој да..Што тогаш? Што сум должна да ја канам и жена му кога не ми е блиска?

Eeee.... da bila babata dedo,ke imala....

Pa kaj capas Marija,nema tebe kejfot da ti go pravime.
Ti bras da bide onaka kako tebe ti odgovara.

Kazi sto bi mu se doverila (na primer) a da ne saka zenata da znae ? Ako ne e nisto loso,togas nema potreba vo otsustvo na zenata... a za tajni raboti nema potreba ni so mazot.
Sto ima na primer ti so mene da matis voda a da ne treba zenatami da znae... evoja pokraj mene sedi i so sukalo samo mava dodeka ti pisuvam,oti znae zensko si :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:56
Не куме...
јави%20ми%20се можам и со жената нели? Зошто потреба од видување тогаш?
Но јас сакам очи во очи разговор а телефонот тоа неможе да ми го пружи....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:01
Mozes be zosto da ne... i ne izmisli sekakvi situacii.
No da te prasam
-od kade tebe takov,,drag prijatel,, koga ,kolku sto gledam, ke imas dijametralno razlicni mislenja, kako na tebe ke ti bide ,,drag,, ili obratno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:02
Originally posted by svemirski_duh svemirski_duh напиша:

изненадувањеНо што ако имам потреба од него а не и неговата жена? Сакам на пример да му се доверам нешто, а не сакам жена му да знае, зашто таа не ми е најдобра пријателка, но тој да..Што тогаш? Што сум должна да ја канам и жена му кога не ми е блиска?

Kazi sto bi mu se doverila (na primer) a da ne saka zenata da znae ?Ја мајката. Па едноставно нејќам жената да знае. Ете, на пример, знам дека таа нема да ја чува мојата тајна, потоа, нема капацитет да ме разбере, не ја чувствувам за искрена...има 1000 причини зошто не би сакала да и се доверам нејзе. Ako ne e nisto loso,togas nema potreba vo otsustvo na zenata... a za tajni raboti nema potreba ni so mazot.
Sto ima na primer ti so mene da matis voda a da ne treba zenatami da znae... evoja pokraj mene sedi i so sukalo samo mava dodeka ti pisuvam,oti znae zensko si :)Има, има и такви ситуации. Има. Ма има и крај, а плус ти кажав, таа ќе разгласи-а тој не. Сакам со НЕГО и крај. лутиналутиналутина Зошто да не смеам?

Изменето од maria_magdalena - 19.Април.2008 во 23:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:06
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

Mozes be zosto da ne... i ne izmisli sekakvi situacii.
No da te prasam
-od kade tebe takov,,drag prijatel,, koga ,kolku sto gledam, ke imas dijametralno razlicni mislenja, kako na tebe ke ti bide ,,drag,, ili obratno

Ха, па како тоа Куме јас сега измислувам ситуации...
И како тоа од каде мене таков пријател? Па луѓе сме, Земјани, па се наоѓа и некој замисли!!! пријател од друга вероисповед.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:08
AMa epten da mu se doveris ...hmm ne znam
Кон врв
im happy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:10
Хмммм, е што има лошо да имаш дружба со припадник на спротивниот пол? Не дека ќе му ја украдеш некому жената, или мажот. Не е фер!
middle is best... i believe in science
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:10
Ма што ти е чудно? Што е “Ептен“ за тебе? Има мало и големо доверување?
Ете јас сметам дека тој ми е доверлив и сакам со него да се видам, што има тука да не знаеш? Или не сакаш да знаеш?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:11
ABE, MOZES, NIKOGAS NE SE ZNAE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:12
Originally posted by im happy im happy напиша:

Хмммм, е што има лошо да имаш дружба со припадник на спротивниот пол? Не дека ќе му ја украдеш некому жената, или мажот. Не е фер!

А, тука лежел зајакот!!!голема%20насмевка
Значи Кумот и Миралем вртат сучат ама немаат храброст да се изјаснат (а и Ајша валла, испадна плашлива да признаеголема%20насмевка)

Па кој зборува овде за кражба на сопружници? зар едно пријателство на релација маж-жена доведува до кражба на сопружницизбунетостизненадувањелутина
Кон врв
svemirski_duh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svemirski_duh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:14

Originally posted by svemirski_duh svemirski_duh напиша:

Kazi sto bi mu se doverila (na primer) a da ne saka zenata da znae ?Ја
мајката. Па едноставно нејќам жената да знае. Ете, на пример, знам дека
таа нема да ја чува мојата тајна, потоа, нема капацитет да ме разбере,
не ја чувствувам за искрена...има 1000 причини зошто не би сакала да и
се доверам нејзе.
Ako ne e nisto loso,togas nema potreba vo otsustvo na zenata... a za tajni raboti nema potreba ni so mazot. Sto
ima na primer ti so mene da matis voda a da ne treba zenatami da
znae... evoja pokraj mene sedi i so sukalo samo mava dodeka ti
pisuvam,oti znae zensko si :)Има, има и такви ситуации. Има. Ма има и крај, а плус ти кажав, таа ќе разгласи-а тој не. Сакам со НЕГО и крај. лутиналутиналутина Зошто да не смеам?

Haha... Marija... SAKAS AMA NEMA ! NEMA,EDNOSTAVNO NEMA !
Dali ti e dovolen odgovorot ?
Zboruvame na nivo na inat. Sakam i tocka !

Цитирај
Ја
мајката. Па едноставно нејќам жената да знае. Ете, на пример, знам дека
таа нема да ја чува мојата тајна, потоа, нема капацитет да ме разбере,
не ја чувствувам за искрена...има 1000 причини зошто не би сакала да и
се доверам нејзе.

Me interesira,primer,edna tajna koja bi mozela da bide a da zenata ne treba da ja znae !!!
Od kade i kako bi steknala ti tolkavo poverenie so eden ozenet Musliman a da nemas doverba vo negovata zena i da ne ja poznavas dovolno ! Toa e APSURD !
Ova e Jalov Muabet,Marija.
Za da bide pocvrsto naseto proijatelstvo,ke zboruvam vaka so tebe i ke ti pisuvam vo prisustvo na zena mi.
Taka veruvaj vrskata ke ni bide BRATSKA.

Ako na komsivkata (hristijanka) i gori kukjata (nedaj Boze) za da i pomognam,nema zenata za raka da ja zemam i da odam da i pomognam... vo nuzda i vo takov slucaj koj ti bara... no da odam jas kaj nea na kafe i muabeti.... pa toa ti e ziva glupost.

Patem samo mi padna na pamet eden vic (halal ke mi prajte).

Otisol covek na ispoved pa mu kazuva na popot deka zgresil so Shurnata. Popot vika: Kako be so Shurnata ?
Pa taka,vika ovoj... se zamuabetivme,pa zgresivme !
Hmm... aj neka ti bide prosteno.
Ama,pope... zgresiv i so teshtata,,,,
Aman be (vika popot),kako taka ?
Ete,vika ovoj,se zamuabetivme pa zgresivme....
Hmmm.... aj neka ti e prosteno.
Pope,zgresiv i so dedoto !
Aman be ! So sto ri,pa i so dedoti ?!
Ete... se zamuabetivme,pa zgresivme.

Slusaj (rekol popot) begaj da begame duri ne sme zamuabeteni !

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:14
PA VO POVEKETO SLUCAJI E TAKA ...
ZNAES KAKO VIKAT KAFE, MUABET ...

Изменето од BACHIOS - 19.Април.2008 во 23:15
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 53>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.