![]() |
|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 53> |
Автор | ||||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() Но што ако имам потреба од него а не и неговата жена? Сакам на пример да му се доверам нешто, а не сакам жена му да знае, зашто таа не ми е најдобра пријателка, но тој да..Што тогаш? Што сум должна да ја канам и жена му кога не ми е блиска? |
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
![]() |
||||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|||
Ako imas potreba-
![]() |
||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||||
![]() |
||||
svemirski_duh ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
|||
Eeee.... da bila babata dedo,ke imala.... Pa kaj capas Marija,nema tebe kejfot da ti go pravime. Ti bras da bide onaka kako tebe ti odgovara. Kazi sto bi mu se doverila (na primer) a da ne saka zenata da znae ? Ako ne e nisto loso,togas nema potreba vo otsustvo na zenata... a za tajni raboti nema potreba ni so mazot. Sto ima na primer ti so mene da matis voda a da ne treba zenatami da znae... evoja pokraj mene sedi i so sukalo samo mava dodeka ti pisuvam,oti znae zensko si :) |
||||
![]() |
||||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|||
Не куме...
![]() Но јас сакам очи во очи разговор а телефонот тоа неможе да ми го пружи.... |
||||
|
||||
![]() |
||||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|||
Mozes be zosto da ne... i ne izmisli sekakvi situacii.
No da te prasam -od kade tebe takov,,drag prijatel,, koga ,kolku sto gledam, ke imas dijametralno razlicni mislenja, kako na tebe ke ti bide ,,drag,, ili obratno |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Изменето од maria_magdalena - 19.Април.2008 во 23:03 |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Ха, па како тоа Куме јас сега измислувам ситуации... И како тоа од каде мене таков пријател? Па луѓе сме, Земјани, па се наоѓа и некој замисли!!! пријател од друга вероисповед. |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
AMa epten da mu se doveris ...hmm ne znam
|
||||
|
||||
![]() |
||||
im happy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
|||
Хмммм, е што има лошо да имаш дружба со припадник на спротивниот пол? Не дека ќе му ја украдеш некому жената, или мажот. Не е фер!
![]() |
||||
middle is best... i believe in science
|
||||
![]() |
||||
|||
Ма што ти е чудно? Што е “Ептен“ за тебе? Има мало и големо доверување?
Ете јас сметам дека тој ми е доверлив и сакам со него да се видам, што има тука да не знаеш? Или не сакаш да знаеш? |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ABE, MOZES, NIKOGAS NE SE ZNAE
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
А, тука лежел зајакот!!! ![]() Значи Кумот и Миралем вртат сучат ама немаат храброст да се изјаснат (а и Ајша валла, испадна плашлива да признае ![]() Па кој зборува овде за кражба на сопружници? зар едно пријателство на релација маж-жена доведува до кражба на сопружници ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
svemirski_duh ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
|||
Haha... Marija... SAKAS AMA NEMA ! NEMA,EDNOSTAVNO NEMA ! Dali ti e dovolen odgovorot ? Zboruvame na nivo na inat. Sakam i tocka !
Me interesira,primer,edna tajna koja bi mozela da bide a da zenata ne treba da ja znae !!! Od kade i kako bi steknala ti tolkavo poverenie so eden ozenet Musliman a da nemas doverba vo negovata zena i da ne ja poznavas dovolno ! Toa e APSURD ! Ova e Jalov Muabet,Marija. Za da bide pocvrsto naseto proijatelstvo,ke zboruvam vaka so tebe i ke ti pisuvam vo prisustvo na zena mi. Taka veruvaj vrskata ke ni bide BRATSKA. Ako na komsivkata (hristijanka) i gori kukjata (nedaj Boze) za da i pomognam,nema zenata za raka da ja zemam i da odam da i pomognam... vo nuzda i vo takov slucaj koj ti bara... no da odam jas kaj nea na kafe i muabeti.... pa toa ti e ziva glupost. Patem samo mi padna na pamet eden vic (halal ke mi prajte). Otisol covek na ispoved pa mu kazuva na popot deka zgresil so Shurnata. Popot vika: Kako be so Shurnata ? Pa taka,vika ovoj... se zamuabetivme,pa zgresivme ! Hmm... aj neka ti bide prosteno. Ama,pope... zgresiv i so teshtata,,,, Aman be (vika popot),kako taka ? Ete,vika ovoj,se zamuabetivme pa zgresivme.... Hmmm.... aj neka ti e prosteno. Pope,zgresiv i so dedoto ! Aman be ! So sto ri,pa i so dedoti ?! Ete... se zamuabetivme,pa zgresivme. Slusaj (rekol popot) begaj da begame duri ne sme zamuabeteni ! |
||||
![]() |
||||
|||
PA VO POVEKETO SLUCAJI E TAKA ...
ZNAES KAKO VIKAT KAFE, MUABET ... Изменето од BACHIOS - 19.Април.2008 во 23:15 |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |