IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали се плашите од емотивни кршења?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали се плашите од емотивни кршења?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
Автор
Порака
ivi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 22:01
Da,mnoooooogu.Odsekogas sum se plasela da ne me povredat,a koga ke se slucelo takvo nesto stalno sum pagala vo depresija,ama takov e zivotot
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 22:05
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Храбриот љуби а кукавицата чека да е љубен- не за џабе е речено тоа..не сум кукавица да се плашам...

Taka e mila...Kako mozes da znaes sto te ceka od drugata strana na vratata ako ne ja otvoris...Vo zivotot ima padovi ama najgolem uspeh e stanuvanjeto posle padot среќа
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 23:52
Sekoja emocija vrzana so tagata me krshi.
Ne,ne se plasham veke se naviknav,ponekogash duri
uspeshno i se sprotistavuvam i duri i pobeduvam, vodam 3:0

Изменето од mamma - 17.Април.2008 во 00:56

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 00:08
Se plasam i mnogu pati sum bila skrsena , duri mislam deka i vo momentov povtorno se krsam . Ama jaka sum jas ke preziveam nikoj ne e vreden da me skrsi do tolku za da nemozam pak da se ispravam.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 00:12
treba sekogas da se misli deka sekoj covek ima momenti na kriza koi ke pominat,mozebi ke ostvat dlaboki tragi vo nas...no toa ISTRAJNOSTA e covecka osobina
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 14:17
зошто да се плашам,... трепкање баш се залетувам на моменти,... и после наеднаш ми ги сечат крилјата,....тага  ама не се плашам,... ако не биде од прва ќе биде од втора намигнување голема%20насмевка
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 14:22
Eventualno od treta
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 14:38
важно ќе ја биде голема%20насмевка
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 19:45
IMAM STRAV OD EMOTIVNA PRAZNINA

OD KRSENJA NE!

NISTO POLOSO OD RAMNODUSNOSTA

NEKA IMA CUVSTVA, PA MAKAR I DA BOLAT
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
ivi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 12:28
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

IMAM STRAV OD EMOTIVNA PRAZNINA

OD KRSENJA NE!

NISTO POLOSO OD RAMNODUSNOSTA

NEKA IMA CUVSTVA, PA MAKAR I DA BOLAT
Za ova si vo pravo,ako ima cuvstva ima i nadez,a ako nema emocii od dvete strani,e od toa nema nisto poloso

Изменето од ivi - 19.Април.2008 во 12:29
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 12:51
Koga ke me butne vo nekoe temno kose i se smee kao vucjak
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 13:46
..и да мафта со опашката
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
prasence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај prasence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:18
pa tesko e ama ne pagam vo depresija
Кон врв
SINA PTICA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2008
Локација: Argentina
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SINA PTICA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 06:00
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

Дали се плашите од емотивни кршења?

Не, а и нема потреба. Едноставно само може да си нанесам бол кој потоа ќеостави траги а сепак се е врзано со времето - факторот кој лечи се. Значи нема потреба од страв од евентуални емотивни кршења.
,,орлите рано летаат,,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.