|
Разум или емоции? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 36> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ziveam zivot so mnogu zdrav razum...rasuduvanje... i cesto... koga ke iskazam emocii..... mojata podebela polovina ne mi veruva... i niz smeenje mi veli... sega jas sum na red... za analiza...a jas kutrata navistina ... neshto se razneznuvam... ama zaradi taa moja pusta "zdrava razum" nikoj ne me prifaka za emotivna....
Изменето од mamamd - 18.Април.2008 во 19:50 |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E BAS NESTO NE E TOCNO DEKA NIKOJ NE TE PRIFAKJA ZA EMOTIVNA
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEKAKO....SITE GI DELIME RABOTITE VO NASITE ZIVOTI NA
-OBLASTI VO KOI TREBA DA DOMINIRA RAZUMOT
-OBLASTI VO KOI SMEAT DA DOMINIRAAT EMOCIITE
JAS LICNO, DOZVOLUVAM DA ME VODAT EMOCIITE,
I VO LJUBOVTA
I VO KOMUNIKACIJATA SO LUGJETO
I VO RABOTATA
A RAZUMOT SAMO GO KONSULTIRAM
|
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разумна емотивност.
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tesko mozam da prifatam takov poim
mozebi obratno?????
emotiven razum????
|
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не постои таков поим, емотивен разум.
Ако е разумен нема да биде емотивен. Изменето од Палестинец - 19.Април.2008 во 00:03 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja nemam razum, imam samo emocii
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja bi nesto okolu seksot, ako moze
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Емотивно сум катастрофално расположена, но ќе постапам како што чувствувам дека треба поддржана од разумот,без негова критика, макар и да згрешам.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
емоциите се дечиња растрчани по лулашки, клацкалки и вртелешки во паркот на градинката.
разумот е воспитувачката. |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zavisi vo koja dadena situacija, nemoze da kazam deka sum strogo razumen ili emotiven, ako treba razum se upotrebue, ako trebaat emocii normalno-switch on...and enjoy...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
razum e nisto bez emociite
razum se uci- emociite se ragjat nikoj ne moze da nauci pravi emocii , tie treba da se predizvikat od emociite na drug - kako udar na elektron so elektron |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hrabrosta e emocija, se steknuva so praksa, sekogash koga se odi za prv pat vo borba sekoj vojnik se plashel, ponataka stravot preoga vo hrabrost, znachi so uchestvo poveke pati, ili steknuvanje na iskustvo, iskustvoto se uchi, otuka... emociite ne se ragaat tie se steknuvaat i se kontroliraat so uchenje i praksa, pri sho se formira konstantno psihata na chovechkiot sklop...
...razumot ili intelegencijata e nasledna ili se raga...toj sho e glup, nikad nemoze da nauchi da bide pameten, moze da bide uporen i da go prekriva toa so podlost ama ne i intelegenten... Изменето од ...Well... - 01.Мај.2008 во 03:30 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hrabrosta SE UCI ?????? hahahahahahahahha hahahah - ILI SI ILI NE SI\ILI SI Vo FILM ILI NESI ZNAES DEKA-- SEKOJ PADOBRANEC SE ISPLASIL - I TOA NAJVISE VO 3 ot SKOK NE PRVIOT NE VRORIOt NEGO TRETIOT--- so naucil od dvata skoka??? da--- naucil da se plasi genijalce - togas stanal svesen so vsusnost pravi emociite se ucele??? ahhahahahahahahahahahaah ne ....glumata se uci - emociite se predizvikuvat i najinteligenten covek vo plemeto aboridzini nema da postavi bernulieva ravenka-- treba toa da se uciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-- razum bato razummmm Изменето од anakin - 01.Мај.2008 во 08:46 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |