|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 320321322323324 525> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idi idi sre4o mojaaaa,,,idi kad te molim,,,bezi dalje iz mog srca...
Изменето од ZeZnAtA - 17.Април.2008 во 13:17 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...opet srecu nismno nasli....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okreni novu stranicu....... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...NAZAD,NAZAD....KALINO MOME... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooo,oooo ja mogu da te s kraja sveta vratimmmmmmmmmm
jediniiiiii, za svoju ludost da ti malo platimmmmmm isto sam i lud i ponosannnnnn nananaaaaaaa ninananana....kako da ne e pejam |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ucini bar jedan pogresan korak
da lakse odem od tebe lako cu sl*gati ljude al kako da slazem sebe |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
This
is the hardest story that I've ever told
No hope, or love, or glory Happy endings gone forever more I feel as if I feel as if I'm wasted And I'm wastin' everyday |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
All I need is you
Come please I'm callin' And oh I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin'... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi casa es su casa-
Oна е како карамела со прелив од чоколадо Она ги дрма сите кога шета низ градот она е толку добра што на нејзе нема грешка она ми е најслатка кога ми се смешка она кога е во клуб по нејзе секој лета она е совршенство од друга планета она е многу фина па и јас сум многу фин она е девојка само за во магазин а јас сум обичен смртник современ џентлмен скромен знаеш дека сум искрен она е стварно мистерија и има тајни како НАСА, јас и пријдов она седеше на ВИП маса она беше опуштена како да е на грас сигурно знаеше кој сум јас, кој сум јас јас и шепнав и и реков ти си посебна раса сакаш ли кај мене дома mi casa es su casa П**ка прва класа ја собрав од маса (mi casa es su casa) право до кај мене од кревет на маса (mi casa es su casa) п**ка прва класа од посебна раса (mi casa es su casa) пие само вино бело на маса. Кога стигнавме дома пуштив soul funky она почна да ми игра во секси хеланки сака ментален секс и страсти на кревет -на стомак имаш тетоважа поза 69!? и реков ајде у спална она-сакам на маса и реков ок знаеш mi casa es su casa рече-спреми се ке има јака борба а јас и викам дека сум во опасна форма она извади лисици како 192 за кратко си помислив ова е Елена се удривме јако ја се надминав себе ама ја не те сакам па јас не те сакам тебе ако сакаш може во недела реприза ти си како слика повредна од Мона Лиза и знам дека ме сакаш приметив дека блефираш ќе те ставам во песна стварно ме инспирираш П**ка прва класа ја собрав од маса (mi casa es su casa) право до кај мене од кревет на маса (mi casa es su casa) п**ка прва класа од посебна раса (mi casa es su casa) пие само вино бело на маса. Она има таков вкус не можеш да бидеш сит она не е авион она е сателит нема ништо подобро од нејзино на мое тело добра комбинација како црно и бело она е посебна девојка има посебен стил она одговара на мојот профил она сака да ме љуби и сака да ме пипка она само ми ѕвони никогаш не ми титка се пали на мене а и на Луи Витон сака нежни парфеми а и за тело лосион она секоја ноќ ја чуствува мојата моќ неа не и треба друг задоволна е но стоп да бев богат низ цел свет би те водел да имав такви нозе на раце би одел стварно е добра риба а ја сум рак ја добив со природен афродизијак П**ка прва класа ја собрав од маса (mi casa es su casa) право до кај мене од кревет на маса (mi casa es su casa) п**ка прва класа од посебна раса (mi casa es su casa) пие само вино бело на маса. Изменето од blueprayer - 17.Април.2008 во 21:15 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
How do I live without you
I want to know |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pih,
ne se macam samo za eden stih!!!!! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Why Does My Heart Feel So Bad?
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I believe we all have one true love, somewhere in this world I do, When it seemed all my dreams were falling through, That's when i found you, I believe for every heart that whispers in the dark, There's a ray of light
somwhere shining through, It was sink or swim when the tide came in, I found
myself when i found you.... I found the closest thing to heaven, and that's
you... I found, the deapest love I knew... Ooo I believe yes it's true, I found
myself, when I found you.... п.с прееска ми стасаа по порака,.... прекрасно |
|
Внеси реплика | страница <1 320321322323324 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |