|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 133> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za da bide podnosliv moras da se zaljubuvas, pa koa stvarno nemas vo kogo, neka bide makar i televizor, kuce, mace, cigari...ufff, cigari...
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
животот е убав.........
|
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za mene sega e obvrska.....
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..sekoja obvrska... za nekogo... znaci potreba.... sekogash obvrskata... nekomu mu vleva sigurnost... i obvrskata mozebi ne e svesna za toa... |
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nametnata obvrska od nesvesna potreba.. |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... iako nekogash e teshko da se svati... taka e.... |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja neku obvrski...sakam samo da si igram dodeka ne se stemni
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...denovi li se denovi...
argatski maki golemi... ..................................... ...aj pust da bi ostanal... ...zivotot vikendashki... |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gledav eden film do sega....eve citat:
-"Zivotot e otchukuvanje na chasovnikot...tik-tak,tik-tak..... mi se dopadja slikovitosta.. |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...cesto...zivotot... e bienje na kambanite... ...bam...bim...bam.... ... ne mi se dopaga mnogu... mnogu silno otcukuva... |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mamamd...neka e silno-ubavo e toa...ne davaj da zastanat da bijat...
a i jas chasovnikot pochesto go navivam. |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...sega ke si stanam... poleka... ke se proshetam... ke napravam... rekapitular... ta neli e utre Cvetnici...
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Неистражениот живот.......нее вреден за живеење............
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...zivotot e umetnost...
...mojot zivot e moe umetnicko delo... Suzuki |
|||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |