IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ  ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 11:28
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Originally posted by bibce bibce напиша:

..........eh steta sto nemam nekoj pomlad kolega.......голема%20насмевка.........a bas bi sakal da imam sex so nekoe mlado pilence...............uf,,,uf,,,uf,,,,,

а мжот ти не смее да гледа во малади колешки,а... со дрвја и камења тогаш фрлаш по него...

...............ne be koj go rece toa.............изненадувањеneka gleda i neka pravi sto saka............samo jas da ne doznaam...............голема%20насмевкаголема%20насмевка(vaka moze)
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 11:36

Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

..........eh steta sto nemam nekoj pomlad kolega.......голема%20насмевка.........a bas bi sakal da imam sex so nekoe mlado pilence...............uf,,,uf,,,uf,,,,,
а мжот ти не смее да гледа во малади колешки,а... со дрвја и камења тогаш фрлаш по него...

...............ne be koj go rece toa.............изненадувањеneka gleda i neka pravi sto saka............samo jas da ne doznaam...............голема%20насмевкаголема%20насмевка(vaka moze)

ЈА ФАТИЛ ЕДЕН ЖЕНАТА СО ЦРНЕЦ И И ВЕЛИ „АЈ ЈАС ШТО ВИДОВ - ВИДОВ, АМА САМО АКО ОД ДРУГ СЛУШНАМ...“
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 11:47
.........da be da......................голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 11:49

Ajde da bideme kolegi ..tolku sum mlad sto ke imash cuvtsvo deka si u detski jasli...a vprocem i mnogu sum kolegijalen голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 09:17
Koleska malku starija, ne mnogu
vo kancelarija me vika,
pravo,
aj se mislam, so da praam,
more idi, ne se dumaj
vleguvam vikam
zdravo,
more koga ripna vrz mene,
cekaj vikam klucaj vrata
prvo,
ma jok be , ne slusa,
lele, ko se ukociv, ko
drvo.
More rasfrlav od masa se,
ja zgrapciv, se kaciv, ooff sto
ubavo bilo
I sreken si otidov,
ma koj gi e*e so znaat, neka me ostaat na
raat
zoso na kraj mi rece
utre pak da mi dojdes milo!!!!!
I dojdov pak , se naostriv i doterav
se nadrviv use pred da vlezam
si vikam toa e odlicen znak,
ne tropam, direktno vleguem
use od vrata se soblekuem,

koa tamu sefot sednal,
ne sum znael, toj mazot i bil,
me gleda, vo raka pliko drzi,
me otpusti, mother f**ker,
i sea kniskata uste mi e vo dzebot,
zatoa i prethodno vi rekov
ne go stavaj k**ot,
od kaj so go vadis lebot!!!!!

Изменето од којсумјас - 18.Април.2008 во 09:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 09:43
.....................ha ha ha ha ha ha ha.....dobra ti e prikaznava.............no i ova e del od zivotot...............i mnogu ima cesta pojava na vakvi raboti.............no nemorase pa ti bash so gazdaricata .................eeeeeeee  ima i drugi koleski taka.............. намигнување
Кон врв
petbo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petbo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 19:31
Edinstveno se opravduva so koleska ili kolega samo vo slucaj koga e covek sam.Sex nastrana e mozebi zdrav no mnogu moze da nasteti na semejstvoto.Jas poveke bi odobril flert koj ke pobudi misli i cuvstva sto gi nema so partnerot.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 15:43
NI POD RAZNO !!!
Кон врв
petbo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petbo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 23:50
ZOSTO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 09:43
Originally posted by petbo petbo напиша:

ZOSTO

Ajde bre ....da si go rasipesh siot RABOTEN VEK i RAAT...!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 10:01
AMA e DOWN BOSOV

Изменето од Album - 08.Мај.2008 во 10:02
Кон врв
Ane09 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2009
Поени: 209
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ane09 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2011 во 16:44
Spievme kaj drugarka mi i ednostavno se sluci.
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2011 во 17:11

со колега никако
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
K1nm23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K1nm23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2011 во 01:13
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

со колега никако

Зошто ма.....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.