|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 23456 30> |
Автор | |
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistnata sekogas e podobra,iako boli.gi pocituvam lugeto sto se iskreni so mene i ja cenam nivnata iskrenost kolku i da me pogoduva.A ne gi sakam lugeto koi se krijat zad svojata maska i se pravat deka ti se mnogu dobri prijateli,a koj znae sto se loso ti mislat.Toa ti e isto kako da probuvas nekoj fustan da receme i so tebe e tvojata takanarecena prijatelka,izleguvas od garderobata i ona prepaga od vozhit, kako izgledas vo fustanot,a ustvari ti izgledas kako majmun vo nego,poodvratno nisto ne ti stoelo. ( ova cesto pati mi se slucuvase porano)
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham...truth hurts...jebes ga so ke praes?toa e...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ve vrega li g-ne?
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me vregja,samo mi gi otvara ocite I bi sakala sekogas da mi ja kazuvaat vistinata,kakva i da e... |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako sum svesna deka toa e vistinata i ako nekoj mi ja PLESNAL samo so cel da me navredi,samo ke se nasmeam i za inaet nema da se navredam!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosol Dedo Boze vo rajot i na Adam mu veli :
- Ti si ubav covek A na Eva : - Ti mora da se sminkas |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi...neosetno,no tolku me vredja lagata
shto mi se chini deka kolku e da e bolna vistinata nesporedlivo e so chuvstvoto koga si lazen i izlazan. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne se sovpaga so moite iluzii
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinata za mene, sekogas e kompliment.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas me navreduva
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne mi ja kazat vistinata se vregam, navistina,
ako mi ja kazat vistinata, obicno ne mi se dopaga pa pak se vregam, e sea pa nisto da ne mi kazuvaat, ne biva i zatoa site me lazat a jas im veruvam!!!!!!! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinata?!
od sekogo proizlezena i nemora da zna4i deka e vistina!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ne , vistinata e edna i kraj . Arno ama toj so ja kazuva ako akcentira nekoi detali so cel da se naprai po pameten togas on mene ke mi ja plesne vistinata vo oci a jas nego shamarot pa drug pat koga ke mi ja pleska vistinata vo oci ke bide so ramnomeren ton bez grimasi na liceto za da ne go razberam pogresno , slucajno .
Vistinata ne mi smeta tuku ocajno mi treba , nema takva vistina koja so moze da me povredi se mozam da prifatam osven lazenje ili ne daj Boze samozalazuvanje .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sigurna vistina na sportska
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |