|
Го поддржувам Груевски во сите работи? |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ti sigurno 2002 na parlamentarnite izbori imas glasano za Vmro na celo so ljUBCO gEORGIEVSKI .
Da ti pomognam da se razbreres sam sebe .
Mozes li da zamislis da razgovaras so nekoj od bilo koja druga partija koj slepo veruva vo sekoja odluka (partiska) . Ili barem zamisli kakvo mislenje imas za takvite slepci
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе ти стварно си слепец...па како може д а оди бивши боксер... |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
12 milioni evra za softver za fiskalni se nisto. ke se vratat za godina dena, so toa sto lugjeto namesto, na primer, grcki proizvodi ke kupuvaat makedonski i tie pari ke ostanat ovde...
samo dodeka imame makedonci sto gzot si go brisat so nasiot pasos i zname, i na koi 100 evra za drzavata mesto za Skijatos im se mnogu, ni uste 5 mandata na Gruevski ne ni pomgaat... |
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Coek da smee li da place li od ovakvi . Bokser.......
A Tyson kako treba da odi ako Gruevski od boksot e iskriven .
Prav sportist odi so ramnomeren cekor i ispravena kicma , a onie sportisti od borecki vestini se osobeno istaknati ama ne kako Grujo
|
||
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kire ti rabotis li nesto , oti ovaka napisano mi izgleda deka si taksist .
|
||
|
||
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечкото си е сериозен и ,,професионален,,.
|
||
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
||
The Patriot
Нов член Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мојот глас Завршува за ВМРО-ДПМНЕ.
Бидеќи досега ниту една влада нема постигнато вакви резултати како што постигна оваа влада на ВМРО-ДПМНЕ на чело со Никола Груески. Влада кој успеа и по цена да не влеземе во нато,не го промени името свето Македонија,влада која секогаш е за Македонија,влада која и на на нај обичниот граѓанин на Македонија му даде надеж за подобар живот,влада која безмилосно се бори против корупцијата и организираниот криминал.ИМА ЛИ НЕКОЈ КОЈ НЕ БИ ГЛАСАЛ ЗА ОВАА ВЛАДА ПОВТОРНО,ИМА ЛИ ТАКОВ. А се прашувате сигурно зошто не гласам за сдсм,е па ке ви кажам зошто како прво неможам да гласам за партија што води арогантна политика,политика само за исмевање на другите,политика која го исмева народов Македонски,политика која го потценува обичниот граѓани,политика која гледа само како да си ги наполнат своит џебовите,политичка опција која и по цена да се промени името наше свето МАКЕДОНИЈА сака да дојде на власт...и ред други анти Македонски политики кои ги води... Не браќа и сестри Македонци И сите кои живеете во Македонија без разлика на која било етничка заедница да припаѓате,не неможам да гласам за оваа партија а уште помалце за луѓето кои ја водат... Изменето од The Patriot - 18.Април.2008 во 00:52 |
||
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum taksist. a i da sum, sto da ne e toa popogrdno od 'nabavuvac na delovi za tenkovi', ili 'prv bankar' i ostanatite profesii rezervirani za vas, 'elitata' komunjarska? da ne si ti ortoped? gledam biras premier po odenjeto, pa zatoa... |
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Coek koga ke vleze u vakvo drustvo ne moze da ne se pocustvuva glup ova naj iskreno go kazuvam .
Avtorot na temata vo svoeto glupavo izlaganje kazuva deka pogore spomenatiot v.d. premier bil harizmaticen . Jas na toa reagirav so svoe mislenje ,a ne deka ke glasam ili nema da glasam za nekogo . Drug pat citajte vnimatelno i povekje pati za da mozete so vasiot malecok mozok barem da znaete za sto se razgovara .
|
||
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е јасно што се расправате толку за таа проклета политика. Еве се ближат избори, па после ќе видиме кој колку пратеници ќе добие, кој со кого ќе коалицира...
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....svoeglav2008.......temata e da ili ne!!no sepak ti se pokaza deka sekoj koj ke ima razliçno mislenje od tvoeto,ima pravo na navredi i pcovki!!
.....Zalosno sto si go pokaza nivoto na kulturata samo so nekolku posta
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Taki Kardula
Нов член Регистриран: 16.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сестри и браќа Власи. Ви советувам да ги следите препораките на почитуванито господин Митко Костов - Папули и да се раководите според нашите влашки национални интереси. Македонија е и наша татковина, но ние сме посебен народ и немојте да дозволите да бидете асимилирани. Многумина од нас не го знаат својот мајчин јазик. Мислам дека Груевски е вистински избор за нас.
|
||
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешиш Марија мојата цел немаше да биде да навредувам или пцујам ако некој не ме пукаше прв со навреди јас не сум дебил да стојам ко луд и да ме плука некој... тоа можеш да го видиш на мојот почетен пост...само прашав зашто ме интерисираше дали е вистина дека сите го подржуваат премиерот како што тоа се покажа на последната сондажа и анкета што ја направи институтот за демократија...Мојата тема несакав никого да навреди верувај како хуман човек доктор сакам да бидам позитивец ... |
||
svoeglav2008
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драга пријатлеке Марија и уште нешто јас барав други размислувања а не да судиш за мене...јас го почитувам секое мислење ама тоа не значи дека и треба да се согласам...поздрав |
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |