|
SUPERHIX |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa fala vi mnogu na komplimenti...nemam namera da se spustam taka nisko...ne vi e mestoto tuka ocigledno cim idete so takvi stavovi...nemate potreba za vakvi ispadi ali ocigledno kaj vas procesite na razmisluvanje se mnogu "RAZVIENI"...vi ja prepustam temava,pa SER*TE SE KOLKU SAKATE!
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj da ripas nikoj ne te vrega...ako mislis deka se pokvalitetni superhiks samo zaradi toa so ti gi slusas si se zafrknala i te molam da ne gi vregas arhangel.pozdrav
|
|
respect my authoritaaa
|
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ova e slabost....vide kolku chlenovi ti dokazaa...a osobeno taa so stihovite na dvete grupi..
Ne se karame samo izrazuvame mislenje...ti si podpadnala marinke pod laznoto svetlo na tie shminkeri sho aber nemaat od muzika....
ne pagaj na ambalazata ----pogledni vnatre...ne se nerviraj....
|
|
rebel kid
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
losoo!!!!!!! za mene ska muzikata e muzika za nezreli:)ok,aj da slusas nekoj grupi ok,ali ska da ti e omilena muzika?ne bas.ne mi se svigaat superhiks
|
|
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одлични се, само напред, башка што се оригинални, авторска музика, супер!
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Legendi su
tie trebat u Evrovizija za atmosfera nr 1 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе го има некој последниот нивни албум, мислам немаше име
или првиот пак, Чекај бе викам, каде бе малку ??? иначе гледам сте ги вреѓале, срам да вие, може не ви се допаѓа таква музика но не се за потценување и зар не ви текннува дека беа првиот бенд на MTV со песната Раде? Изменето од zabegan - 07.Август.2008 во 01:27 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Superhiks se zakon.Gi slusam ne do tolku sea da imam i album doma, ali imam po nekoja nivna pesnicka.Bas se zakon.Gledam kaj niv na majspejs ke imaat nastap vo noemvri vo skopje vo metroplis pa mozda ke idam!!!
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi postuvam..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересни ми се, не сум некој голем фан, но ги слушам понекогаш
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема грешка на Суперхикс што концертот го прават во Колосеум, како прво, не го бива местото, а како второ, не ја бива ограниченоста, 1500 карти? WTF? г'з преку глава ќе биде за влагање внатре
криво ми е што ќе треба да го помогнам бизнисот на бедно место како Колосеум, ама бидејќи сум фан на Суперхикс кои концерт не одржале одамна ќе одам |
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бајата работа...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |