|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 319320321322323 525> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima jedan svijet
Ima jedan svijet gdje živjet bi htjela Ima jedan svijet gdje riječi su djela U tom svijetu živi čovjek od soli Sjajom sunca rođen, kamen kojeg volim Iz njega čujem glas bez riječi Čutim snagu ovog tijela Ja slaba, svakodnevna kroz igru riječi Sve bi htjela Voliš me nježno, znam, to si ti, Tako mi trebaš, trebaš mi ti U jednom trenu sve bih htjela Kroz igru riječi, a riječi su djela Oprosti molim te, vrati me... Svijetu mom |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
freedom is only a halucination...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
negde iznad planeta....
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A whole new world
a new fantastic point of view and no one can tell us no and where to go |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ха ха не ме прашувај зошто
ха ха не ме прашувај зошто ха ха не ме прашувај зошто да имаш таква жена па стварно е трошок место серенада сакаш ауто под прозор и неќеш забрани и дозволи сакаш да е тврд и full мојот новчаник мило ми е моето име е money money... ...не прашувај зошто-ќути! да не се трошам а ме-уби! таква ц**ка прави да мислам дека не сум тој што губи а сакаш кога ме возиш сакаш кога те возам сакаш кога не плаќаш а ја сум у онаа поза ја сакам и твојата работа blow работа добро го правиш тоа ќе те наведнам тешко е кога се си има цена ти си скапа жена кеш ми снема се ми земааа не сакам да те сменааам твојот dogi style со ноќи ме прогонуваааа твојот допир со ноќи сеуште го сонуваааам сакаш да си присутна но излагаш од играва секое чудо ти-ај...трае 3 дена го знаеш напамет гласот кој излага од звучникот те тресе басот ти го тресеш задникот бараш некој да шмекнеш па успоруваш slooow кој прв части yooo виски и црта woooww до под минџис носиш минич викаш тоа било имиџ ме палат твоите гради сакам да ми се ка*иш значи треба да потрошам цела плата зошто ти си к**ва скапа но веќе тргнав да те фатам неможам назад да се вратам свр***аш кога вадат црвени пари се палиш на ланци и скапи ствари бараш што може подлагок џеб што лесно ќе го полни твојот буџет ха ха не ме прашувај зошто ха ха не ме прашувај зошто ха ха не ме прашувај зошто да имаш таква жена па стварно е трошок место серенада сакаш ауто под прозор и неќеш забрани и дозволи сакаш да е тврд и full мојот новчаник мило ми е моето име е money money... Бараш спонзор сакаш пари сакаш убави ствари сакаш да се возиш во убави коли сакаш а јас сакам да те ро*ам пијана тебе да скокам а ти сакаш евра долари денари што е тоаааа фаците ти се ко странки ги гледаш ко банки од тебе ни траг ни знак за да се видите пак кој стигне кој фати кој ќе ти намигне пати ти си спонзоруша до гуша и во душа твојата насмевка задник и гради те вади а ти даваш на луѓе со кешови со нив се маваш дали некогааш ке бидеш самааа виденааа дали секогаааш ке бидеееш добро платенааа на чело ти пишуе видете имам слики на интернет незаинтересирана глумиш сите ги знаеш на памет МАГАРЕ КУЛТУРО! дечкото го направи....„са паре„ работава радо би ти го загл**ил сакаш да се караш но сакаш и да вараш не можам да се опоравам после е**ње пак го бараш хааааааааа! ми ску**и сега мене ми треба нова кукла ти барај си нов спонзор! ха ха не ме прашувај зошто да имаш таква жена па стварно е трошок место серенада сакаш ауто под прозор и неќеш забрани и дозволи сакаш да е тврд и full мојот новчаник мило ми е моето име е money money... браво str8up мајстореееее Изменето од blueprayer - 30.Април.2008 во 23:32 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашиот глас е тој што те тера да мрдаш
нашиот глас е тој што низ звучки те дрма па сакаш битови flow Н.Л.Ченто шоу мрдај движи немај грижи гласот позитива шири уо! Гласот е тој што те тера во друга хемисфера на ритам лепам ко лепак но сепак си сељак се палиш на Цеца еј цепач се цепам! Мојот вокал е дар-мар flow-то е бизнис вртам ризли и шмизли девојка ти чека ти пиздиш ха! Во диско ни во блиско играм чисто нема ниско ФИСТ и Видо Гоки над битот а врти sh*t-от Гласот го слушаш те вози flow-то кине сине гинеш истрел fo fo fo е секоја риба а има многу зимаш глава климаш викаш доста Пст тишина!!! Хејтерите да зинат гласот ми е појак и од инат Нека извинат да! Нека извинат Ха! Па рацете во воздух горе да ги видам да! |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
People... stop
fighting, angels are crying...
We can be better,... love is the answer... Search inside,... are there anymore tears to cry ? Don't you wonder why ? Why you feel so alone all against the world... |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ko u tebe veruje
ko ti telo oseca da ti laze naivno ne zna niko kao ja Da ti glasa ne cuje i da glavu okrene kad mi gledas lice, zna zna li iko kao ja..... oooo,oooo ja mogu da te s kraja sveta vratim jedini, za svoju ludost da ti malo platim isto sam i lud i ponosan lalaaaaa... aj, sega me prati pesmava... ne trebase da e slusam |
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srce nije kamen....
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ljubav nije za nas.....
ljubav nije za nas...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kad prave ljubavi dodzu.....
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...idiiiii.....siroko ti poljeeeee.... |
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idiiiiiii..........bi4e mnogo boljeeeeee..........
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....da mi pruzis nemas staaaa...
...tuzan sam ti jaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 319320321322323 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |