|
ИЗБОРИ 2008 |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | ||
cro
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo so ovoj premier nema evropska prosperitetna Makedonija vo NATO i EU... Ne mi e jasno kako na vas makedoncive ova ne vie jasno! |
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene ne mi e jasno kako mislis na drug nacin da odis vo NATO i EU.Kako gorno ili novo makedonec.ili ne se sekavas deka vo NATO bevme so site ispolneti kriteriumi,a ne vlegovme,A znaes zsto?Zsto sme Makedonci i ke ostaneme Makedonci.A ako ti ne se cuvstvuvas taka mozes slobodn da prejdes na druga strana.Tuka nikoj drug nisto ne moze da stori za tebe. |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i kazi mi po koi anketi sme mu posakuvale loso na idnnata na MK
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Celosno se soglasuvam so tvojata logika |
||
Gorg
Сениор Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako sto se svesti DPMNE koga go sutnaa Ljubco G. Sto se tice izborite, mislam deka ke se odvivaat na ivica na katastrofa. Vlasta (vo miruvanje) ke mora da vlozi napor da gi eliminira site somnevanja deka postojat ili se planiraat manipulacii. Oti taka ke si presudi i sebe si i na drzavata. Za opozicijata e normalno da lae, no i taa ke treba da go pravi toa so usul i argumenti, a ne od rekla kazala. Oti i taa ne samo sto moze da i nasteti na vlasta, tuku i na drzavata, a vo krajna linija i na samata sebe. Deka VMRO ke pobedi - moja prepostavka e DA, no okolu mnozinstoto, ne sum siguren. 2/3 ke moze da osvoi samo ako koalicira so DUI, koja izvesno ke ja deklasira DPA na ovie izbori. A dali ni bea potrebni ovie izbori...toa vo drug Topic |
||
The Patriot
Нов член Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Американски експерти ќе ја подготвуваат изборната кампања на ДПА
Во изборната кампања на Демократската партија на Албанците ќе учествуваат
Ова го потврдиле високи функционери на партијата за новинската
“Во моментот течат преговорите со американските експерти , ние
Како што пренесува ИНА, американски експерти биле вклучени и во изборната кампања во ВМРО – ДПМНЕ. извор:нет пресс Изменето од moira - 17.Април.2008 во 14:19 |
||
|
||
kire aleksov
Нов член Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нека си одат најбрзо сто мозат од стоте цекори не направиа ниту два
|
||
The Patriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е срамота да го кажеш,господ грев ке ти пише. гледајте ги работите малце пореално. Еве неколку работи кои ги направи оваа влада: Субвенциите за земјоделието ги заборавивте(кои според владата, ќе се зголемуваат на годишно ниво секоја година)??? Инвестициите?? Агрокор?? Сведмилк?? Џонсон Мети?? Сончев Град?? Трговски центар ЕРА? „ЦПЛ Конкордија“? Малите хидроцентрали? Изградба на нови училишта?? Бесплатните ваучери за Студентите? Социјалните станови? Законот да гласа дијаспората? Загарантираните места на малцинствата во собрание? Подршката на културата, археологијата и уметноста? Целосно реформираниот фонд за здравство? Намалување на цените на лековите? Воведување ред во фискализацијата? Воведувањето на рамен данок? Бесплатни к*рсеви по компјутери? Компјутеризирање на училиштата? Доволно се овие. |
||
|
||
kire aleksov
Нов член Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
патриот да не зивее во некоја друга дрзава.каде е џонсон мети ,кој сончев град,која компјутеризација на училишта,кој поефтини лекови оние во празниите аптеки,каде еотворен агрокор итн,очигледно сме слепи па не мозе да ги видиме
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova izgleda partiska propaganda vi e , ja povtoruvate site i po 100 pati. A muabetot za plombite ti bese zakon. |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушнав оти сакале тоа да го сторат на славниот 15 Септември..ама за годината не дознав???.
пс
А чекорите дел се направени ...а остатокот понатаму ...и се од седум миљи..затоа и не си ги забележал ...веројатно!!!?
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
The Patriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ste slepi samo ne sakate da gledate. ne sakam ova tema da bide partisko prepukuvanje. a ako sakas na nekogo da mu go osporis mislenjeto toa neka bide so fakti. a ne samo prazni muabeti. |
||
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOCNO.Se soglasuvam i so tebe.Pozdravce |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZOSTO SDSM NE GO POTPISUVA KODEKSOT ZA FER I DEMOKRATSKA PREDIZBORNA KAMPANJA.
ВМРО-ДПМНЕ и денеска ги повика СДСМ и Шеќеринска да застанат зад повиците на, како што велат, сите прогресивни сили во државата, за достоинствен политички натпревар и да го потпишат кодексот за фер избори. Од владејачката партија повикаа, СДСМ да престане со праксата на партиски вработувања. „Повикуваме СДСМ да престане со праксата на партиски вработувања, зашто имаат богата предисторија. Имам документи, со печати, архивски броеви и меморандуми на СДСМ, потпишал локалниот на оваа партија во Тетово, Михајло Крстевски, кој замислете му кажува на директорот на основното училиште „Гоце Делчев“ која личност, член на партијата, да ја вработи како наставник“, изјави Александар Бичиклиски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. |
||
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |