|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 155> |
Автор | |||||
Zippo
Нов член Регистриран: 16.Април.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Da, alji ovaj ovde je KOSOVA!!!!
|
|||||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
hehe ti ne si upaten , potocno 53, 52 e kosovo |
|||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
pa koga tolku sakas istorija toj region se vika dardania i mnogu dobro znaes koi se dojdencite vo balkanot. Nekogas i Istanbul bese carigrad ama veke ne e.. Изменето од BACHIOS - 16.Април.2008 во 09:07 |
|||||
|
|||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a pravoto ime na nasata zemja e REPUBLIKA MAKEDONIJA!!! Kaj si na ovie temi srboslave? |
|||||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Kosovo eventualno moze da stane amerikanski kontejner, a ne drzava... |
|||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
cekaj sine, udavices se
a dali ke bide, videcemo, kolku sto sme dosega videle |
|||||
|
|||||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
na vakvi lugje, treba pod itno da im se odzeme drzavjanstvo. ako ne ja pocituvas drzavata, STO MAJKA BARAS VO NEA?
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Повторно грешка. Не си го знаеш името на татковината. Срамота!!! Името на државата во која живееш и е твоја ТАТКОВИНА, претпоставувам, е МАКЕДОНИЈА. Она Република го објаснува уредувањето. Поздрав |
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Се извинивам за оффтопиков, морав да објаснам кое е имато на нашата држава, бидејки е очигледно дека многумина не го знаат.
И сега да се вратиме на темата, а темата е: Признавање на Косово. |
|||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sine, citaj poleka
zboruvam za kosovo a ne za MK, zatoa easy.. i ne se deri, a za drzavjastvo, pa ne znam za sto mi treba |
|||||
|
|||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
.gi çitam vasive postovi i nemozam da se naçudam!!!!!
....polni ste so omraza ,a ne se ni poznavate,patetiçno!!
A vas Bachios ,bi sakala da ve prasam ,prasaj si gi brakata ,sto se van Makedonija(Svajcarija,Germanija,Belgija...............)dali i tamu digaat dzeva ?iLI TAMU MORA DA GO POCITUVAAT ZAKONOT?ZOSTO TAMOSNITE ZAKONI NA NIKOGO NE PROSTUVAAT!!!!
|
|||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da ti odgovoram jas od niv sum roden a i moite braka vo stranstvo se rodeni tuka, pa sekoja analogija MK-Svajcarija e irelevantna A zosto tamu da digat dzeva, tamu se vo tugja drzava a tuka se vo spostvena. Pravis li razlika ili ne mozes osven ako ne smetas deka tuka sme gasterbajteri.. |
|||||
|
|||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Epa doktore togas kaj e problemot ako ste ovde rodeni i ako e vasa drzava taka treba i da se odnesuvate, ne da gazite po nejze. Zosto ovde se dobiva vpecatok deka poveke ve boli za Kosovo odkolku za Makedonija. Nie bi bile mnogu srekni koga ke pocnete da ja sakate Makedonija kako vasa drzava i taka da se odnesuvate, kako sekoj normalen graganin. P.S. Ova ne e upateno direktno kon tebe zosto se somnevam deka ti gi krsis zakonite i ne ja pocituvas drzavata , tuku e upateno kako odgovor na tvojot komentar. |
|||||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не сум ја за тебе србославе разбра...!!! Тоа е исто како ја да ти кажам б`лгарославе... Ај гледај си ја темава и кажи си нешто паметно... |
|||||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |