|
Временски-Портал |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
misterija
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Април.2008 во 23:26 |
|
timemasine
Изменето од misterija - 15.Април.2008 во 23:31 |
||
misterija
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dali postoi masina za vrajkanje niz vremeto
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako ne postoi?!,...toa e vekje stara mashina,...sega pravat edna za ,...odenje nanapred,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Враќање во минатото не ми треба, ама радо би ѕирнала во иднината
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Postoi, so sigurnost tvrdam deka postoi masina za odenje i vo minatoto i vo idninata!!!
Se vika krevet!!!! Legnuvas da spies, i nekogas se vrakas vo minatoto nekogas odis vo idninata a nekogas vo nekoi paralelni svetovi koi nikade gi nema osven kaj ovaa masina!!!! |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти да не ја правиш случајно???? |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..a nekogash...koga ke si legnesh...a ne si docistila... onaa pravosmukalkata i vo son te brka... pa ko ke se razbusish neznaesh...dal si vo minatoto... segashnosta... il idninata... |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A nekogas se budam mokar... mislam mokar.... Obicno koga sum bil vo idninata so nekoja sexy plavusa... i togas pokusavam pak da odam vo idninata , ama ne biva, toa i e mana na ovaa masina!!! Nikogas ne me vraka vo isto vreme vo idninata!!!!! Ama ako, uporen sum jas, sekoja vecer pak ja koristam masinata i se nadevam deka e mozno vrakanje vo idninata!!! Изменето од којсумјас - 16.Април.2008 во 13:56 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred da ja iskoristis sledniot pat stavi si eden pampers za sekoj slucaj...
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сфаќам дека не одат едно без друго, сакав да кажам не би ја искористила машината за да се враќам назад во минатото |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa se nadevam deka moderatorot bi mozel malce da se angzaira da se postavi ova na poozbilna osnova a ne sekoj sto kje mu tekne da se zafrkava na vakvi temi. Forumot gubi na tezinata i ineteresot kaj lugjeto da pisuvaat bidejkji mnogu se spamuva bez vrska.
Za vremenskite portali imam slusnato ama bas nesto ne sum informirana. Dali ova se odnesuva na crvjite dupki ili na nesto drugo? |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
barbi4e
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da moze da se odnesuva i na crjvidupki isto taka ima soznanija deka vo predeli na bermutskiot trijagolnik ima nekoja vrsta na portali vremenski ili meku svezdeni
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакате озбилно за Time Travel ??? Оваа тема треба да се наоѓа во НАУКА, а не во МИСТЕРИИ. Временските портали и патувањето низ времето не се никаква мистерија, ниту фантазија. Веќе се знае дека теоретски патувањето низ времето Е ВОЗМОЖНО (тоа го дознал и самиот Ајнштајн кога к*рт Гедел му покажал дека неговите сопствени равенки допуштаат патување низ времето)! Единствено нешто што ни недостасува во моментов е доволно развиена технологија за да го изведеме тоа. Но.... ќе видиме што ќе ни донесе "иднината". Во секој случај, патувањето низ времето не е онакво како што си го замислуваат повеќето луѓе. |
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |