![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 52> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не,не,не!!!
Ме чека една многу непријатна обврска,па едвам чекам да помине ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
da dojde sreda i konecno da vidam edna licnost bez koja mojot svet e samo prazno mesto za ziveenje
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
да му пцојса песот на комшијата........аман веќе....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da se stopli veke ednash.Da gi izvadam stolicite na terasa..
i chadorot za sonce,isto..i da si se falam kolku mi se ubavi cvekinjata shto gi posadiv. |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
momentalno eden glas samo
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mnogu malku mi fali...jas sum skromna
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Denes..barem malku sonceto da zirnese..ne sakam da bidam tmurna kako vremevo!..
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Bi me napravila srekna edna teleportacija!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Sonce, poveke sonce .
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
poveke nasmevki na licata koi me opkruzuvaat!!! |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ponekogas naminuvam kaj prijatel vo direkcija " Butel " za da se iznasmeam, navistina otkacena druzina, taka da stomak me boli od smeenje koga si odam
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Утрово...еден прекрасен букет од јорговани
на мојата работна маса во канцеларијата
ме направи среќна.....многу среќна.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...НИШТО! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
da go polozam ispitot
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |