|
SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ?? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516> |
Автор | |||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...............ne be koj go rece toa.............neka gleda i neka pravi sto saka............samo jas da ne doznaam...............(vaka moze)
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈА ФАТИЛ ЕДЕН ЖЕНАТА СО ЦРНЕЦ И И ВЕЛИ „АЈ ЈАС ШТО ВИДОВ - ВИДОВ, АМА САМО АКО ОД ДРУГ СЛУШНАМ...“ |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.........da be da......................
|
|||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde da bideme kolegi ..tolku sum mlad sto ke imash cuvtsvo deka si u detski jasli...a vprocem i mnogu sum kolegijalen |
|||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koleska malku starija, ne mnogu
vo kancelarija me vika, pravo, aj se mislam, so da praam, more idi, ne se dumaj vleguvam vikam zdravo, more koga ripna vrz mene, cekaj vikam klucaj vrata prvo, ma jok be , ne slusa, lele, ko se ukociv, ko drvo. More rasfrlav od masa se, ja zgrapciv, se kaciv, ooff sto ubavo bilo I sreken si otidov, ma koj gi e*e so znaat, neka me ostaat na raat zoso na kraj mi rece utre pak da mi dojdes milo!!!!! I dojdov pak , se naostriv i doterav se nadrviv use pred da vlezam si vikam toa e odlicen znak, ne tropam, direktno vleguem use od vrata se soblekuem, koa tamu sefot sednal, ne sum znael, toj mazot i bil, me gleda, vo raka pliko drzi, me otpusti, mother f**ker, i sea kniskata uste mi e vo dzebot, zatoa i prethodno vi rekov ne go stavaj k**ot, od kaj so go vadis lebot!!!!! Изменето од којсумјас - 18.Април.2008 во 09:20 |
|||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....................ha ha ha ha ha ha ha.....dobra ti e prikaznava.............no i ova e del od zivotot...............i mnogu ima cesta pojava na vakvi raboti.............no nemorase pa ti bash so gazdaricata .................eeeeeeee ima i drugi koleski taka..............
|
|||
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Edinstveno se opravduva so koleska ili kolega samo vo slucaj koga e covek sam.Sex nastrana e mozebi zdrav no mnogu moze da nasteti na semejstvoto.Jas poveke bi odobril flert koj ke pobudi misli i cuvstva sto gi nema so partnerot.
|
|||
Album
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NI POD RAZNO !!!
|
|||
|
|||
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZOSTO
|
|||
Album
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde bre ....da si go rasipesh siot RABOTEN VEK i RAAT...!! |
|||
|
|||
Album
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AMA e DOWN BOSOV
Изменето од Album - 08.Мај.2008 во 10:02 |
|||
|
|||
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Spievme kaj drugarka mi i ednostavno se sluci.
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ??
со колега никако |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто ма..... |
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |