|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 856857858859860 1869> |
Автор | |
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na koj jazik zboruvate
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....e nesum
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas tebe na latinski te pozdraviv...a so drugite na makedonsko-pajazinski...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ne si..se primetuva... ...zemaj pajalicata, jas da ne ja zemam... |
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mleko od Nina Richi...gjavol i pol me kostase...mesto parfem go kupiv ..(sta zna seljak,sta je chokolada)
Ira,zdravo |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve mi odgovorile oni na pajazinski
|
|
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zosto ne ste na ste na messanger?
|
|
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mozam ima nesto problemi..moze po kasno
|
|
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
granny jas pokasno ke nanam mene i sega veke mi se nana...ama cekam edna vazna poraka. Uste sega sonuvam so ovtoreni oci
|
|
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a jas se cudam sto tolku kasno na forum
|
|
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da de ja da ostanam na forum tolku docna mora da ima pricina... tuku kaj iscezna moira
|
|
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ме бараше? |
|
Внеси реплика | страница <1 856857858859860 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |