|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 155> |
Автор | ||||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eden ist narod koj ne ja priznava crkvata, ne te pusta da slavis prohor pcinski i dr. dali ti prifaks kako tvoi |
||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||||
BABE
Група Регистриран: 15.Април.2008 Локација: Saudi Arabia Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ima takvi primeri i vo drugi veri ... poekstremni .. kako na primer suniti i siiti vo irak .. kade odat i do krajnosti ... tuka e barem civilizirano i kulturno i sto e najvazno , bez covecki zrtvi
|
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da be ,,civilizirano,, gi resija problemite so hrvatite, ili vie so grcite... ajde be
|
||||
|
||||
BABE
Група Регистриран: 15.Април.2008 Локација: Saudi Arabia Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e kako ne ... koj hristijanin rusel hristijanski verski objekt .... so kilo TNT na sebe pa vo imeto na boga , BOOOM |
||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa gledam nekoi mnogu gi interesira Kosovo. Poise od Makedonija duri... A garantiram deka ne ni bile nikad na toa ukleto Kosovo... |
||||
BABE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i ne mora ... imaat karta ... na golema albanija so kosovo i MKD zaedno
|
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ljubov kon onoj koj ti vika NE POSTOIS SVE JE TO JUZNA SRBIJA, onoj koj so GRKOT grob ti kopa i onoj koj ne ti ja priznava crkvata. I zgora na se MAKEDONCETO vika go sakam isti sme , ABRE MAKEDONCE, DO KOGA VAKA. TAZNO , MNOGU TAZNO. Od srbofili i bugarofili glava ne moze da digneme, neznam samo od kaj vi e toa deka sme isti narod, so onie koi ne delele ni ja kradele istorijata im pomagale na Turcite samo za da ja oslabnat MAKEDONIJA za da im bide polesen plen, toa se nasite pravoslavni braka. I ako sakas da znaes Albancite ni napravile najmalku zlo od site ostanati komsii. |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ostaj gi ispereni mozoci. Sram mi e sto seuste gi ima. I sto imat hrabrost sebesi da se narekuvat MAKEDONCI, a se poistovetuvaat so onie koi grob i kopale i i kopat na MAKEDONIJA. |
||||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zasega. |
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa od niv mi e do k....a zosto za site problemi dezuren vinovnik se albancite. SAMITE TIE NE JA SAKAT OVA DRZAVA
kire da zasega, a drugite dosega... zatoa ne gledaj dzabe vo kugla Изменето од BACHIOS - 15.Април.2008 во 13:07 |
||||
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ZATOA I VIE ALBANCITE TREBA DA PRAVITE RAZLIKA OD VISTINSKI MAKEDONEC I MAKEDONEC SRBOFIL , TATAROFIL I SLICNI. KOI ZA 100 EVRA SI MENUVAAT IDENTITET, ZIMAT PASOSI I SLICNO. ISTO KAKO STO I JAS PRAVAM RAZLIKA POMEGU ALBANCITE. |
||||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vidi, so vakvi komsii, da se dobie titulata "najmalku steta dosega" i ne e bas nekoj uspeh. Da ne sakate i Nobelova Nagrada za Dobrososedstvo??? hahaha... |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
AJ DA GLEDAME REALNO OSVEN PROBLEMITE STO NI GI UVEZOJA OD KOSOVO KOGA MAKEDONIJA IMALA PROLEMI SO ALBANIJA NA PR.? |
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo greska si sekoj albanec ili makedonec ili drug sto ne go saka svoeto jas ti teram do k..a. zosto gi etitetiras kako srbofili, bugarofilii , prosto tie se takvi i ne se makedonci |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |