|
Вонредни Избори во Македонија..потреба?! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neopredelenite sekogas stanuvat opredeleni na izborite i go resavaat partiskiot sostav. Tie se mozebi i najpametnite, cekat do posleden moment ,ja nabljuduvat sostojbata i posle glasat. Sepak ako makedoncite ne izlezat na glasanje ke bide mnogu loso, ako nisto drugo neka glasat za nekoja treta opcija, ne bi bilo loso nekoja treta partija da zajakne, samo koja??? Site se kako sto i samiot naziv vika treata partija ili treta liga. Mene licno mi se dopaga DOM, od tretite partii. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum se svestil, tuku VMRO se svesti i go izsutiraa tatarot Ljubco, i negoviot klan koj sirea tatarska propaganda. Denes ova VMRO i onaa na ljubco nemat vrska. Taka da od denesen aspekt gledano ne sum zgresil togas sto sum glasal za SDSM sepak bea pomalo zlo. |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto znam, tesko e da se meri megju dve zla, koe e pomalo... fakt e deka Ljupco napravi bajagi steta, ama mi se cini nesporedlivo pomalce od B.C... Edino sto toa go pravese dosta amaterski...
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prijatele ljubco e tatarski spijon, ni gi nametna pasosite, vojnata i sakase da ni nametne podelba na teritorija pa ti vidi. Branko ni nanese steta od drug vid. Vo sekoj slucaj toa e relativna rabota i sekoj moze da si ja gleda kako saka, nema da zgresi. Problemot e toa sto VMRO se oslobodi od zloto a vo SDSM seuste vladee i prasanje e dali nekogas tie ke se oslobodat. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi, okolu se prifakjam, ama vojnata bese cista namestaljka na SDSM i DUI.
uste go pamtam muabetot so eden Kondovec, za vojnata, nekade vo 2002ra, posle porazot na VMRO i DPA. MI vika, edna rabota treba da znaete vie makedoncite. Mnogu ste naivni! Koga procenuvas koj napravil vojna, treba da vidis i koj ima kjar od taa vojna, a koj zijan! A jasno li e koj imase kjar? Pa DUI i SDSM... A koj zijan? VMRO i DPA. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekaj DUI postoese li vo 2001 ? Neli bea toa uvezeni politicari i vojskovodaci od kosovo? Mislam deka za vojnata se krivi vodacite od Kosovo, Ljubco kako bugarski spiun i se soglasuvam so tebe SDSM vo borba za vlast. A najmalku bea krivi Makedoncite i makedonskite Albanci. |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе заврши птребата, сега е стварност, дали има потреба за темата.....
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa faktot sto DUI bese nikoj i nisto, a posle 6 meseci bese vo Parlament i vo Vlada, zboruva za toa koj iskoristil, a koj izgubil od vojnata... Istoto vazi i za togasnite opozicioneri... |
||
The Patriot
Нов член Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
definitivno bea potrbni vonredni izbori,zatoa shto imavme epten neseriozna i nepismena opozicija,koja ne gleda podaleku od svojata omraza sprema VMRO-DPMNE i Nikola Gruevski.
|
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali se potreba izborite ke se vidi od rezultatite.
Ako se minimazira ucestvoto na SDSM vo parlamentot, togas sigurno ke se nadoknadi izgubenoto vreme. Megutoa ako osvojat 20 pratenici pak ke mozat da go kocat parlamentot i pak se jovo na novo vo toj slucaj djabe ni se izborite ,samo izgubeno vreme. |
||
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VONREDNI IZBORI 2008....
Da apsolutno se slozuvam deka e potreba za da se vidi dali makedonskiot narod saka da mu veruva i ponatamu na Grujo...da ja zacmentira podrskata na premierot za da toj prodolzi da ja izvede MAKEDONIJA na prav pat kako sto mu dolikuva na eden vojvoda da s e bori za svojot narod bez stedenje na svojata energija i znaenje... pozzz |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e dzabe. ke se oslobodi od parazitot narecen Tito Petkovski, a i ako daj Boze uspee da osvoi 61 pratenik, ke ima cvrsta pozicija bez nekoj da moze da ja zagrozi vladata vo slednite 4 godini... |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo ako osvoi VMRO poveke od 60 pratenici, ke moze da se opravdat predvremenite izbori i da se nadoknadi izgubenoto vreme. Vo sprotivno pak ke imame uceni, opstrukcii ,kocenja, i sobranie sto nalikuva na decka gradinka. Nisto nema da se smeni. Pa neli i celta na predvremenite izbori e da se sostavi sobranie koe ke bide pofunkcionalno od dosegasnoto. |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kultuzine, nesto si mi mongu optimisticki raspolozen a..?
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |