|
Вонредни Избори во Македонија..потреба?! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | ||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ke bide pokonstruktiven zatoa sto ke se prepolovi brojot na pratenici od SDSM a kolku pomalce gi ima tolku pogolema konstruktivnost.
Ako dosega pravele opstrukcii so 2000 amadmani odsega ke podnesuvaat po 1000, sto znaci deka normalnata rabota ke se zabrza dva pati. Osven toa Albancite nema da mozat da pretat so izleguvanje i vleguvanje od vlada bidejki VMRO ke ima celosno mnozinstvo. Pozdrav do tebe PAVLINE milo mi e sto se vrati. |
||||
Gorg
Сениор Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... ne e strasno za drugite, no penziite oficijalno prv Gruevski gi dogovori...a i ke mu bide polesno, oti po site anketi pak DUI ke bide pred DPA, pa sega ke mora da koalicira so niv, iako vo 2006 izbega so "natural" partner DPA... ...a ako veke zborime za minato iskustvo, Gruevski bese minister vo vlada na Ljubco i toa za finansii...da ne zborime sto se mu proagalo niz race...zatoa ne e on nov vo politikata. |
||||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
blagodaram kultuzin...krevkata makedonska politicka elita nema sto da ponudi na izbori povekje....jas licno nema da glasam za nikogo zasto nitu eden ne go zadovoli toa sto narodot go barase od niv, a toa e vlez vo NATO i EU...zalam sto ke ostaneme samo uste edna izgubena generacija koja za glaven grad ke go gleda Belgrad
|
||||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bese vo vladata i bese edinstven minister koj si ja vrsese rabotata kako sto treba, samo edna lastovicka nenosi prolet. A za zakonite nisto Gruevski ne donesuva ni pocnuva ni izmisluva ,site baranja ke se resavat na osnova na postojanite zakoni koj sigurno toj ne gi pravel i izmisluval. Tuku mnogu si mi tivok nesto i nemas bas nekoj pokonkreten odgovor. |
||||
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Odmeruvanje na silite.
|
||||
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas nikogas ne sum go gledal Belgrad za glaven grad ( iako imam ziveeno tam ), nisto poveke od Makedonija ne me interesiralo, ke glasam za VMRO bas poradi toa sto se edninstvenite koi rabotat isklucivo za interesite na nas MAKEDONCITE a so onie sto go gledaa i go gledat Belgrad kako glaven grad ke zavrsime na ovie izbori kako sto zavrsivme so onie koi ja gledaa Sofija kako glaven grad na MAKEDONIJA. |
||||
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne be ne sum tivok, bev (i uste sum) vo guzva denovive, oti neli ne se samo forumive, treba nesto i da se sraboti, za lebce nase nasusno ...a i sto da se kaze, ideme na izbori taka odlucija, samo sumljam deka ke glasam za nekogo, oti vise site igraat isto, zavisno od toa dali se vo pozicija ili opozicija... |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Tvoe pravo e da glasas ili ne i za kogo ke glasas, sepak vo momentov e mnogu bitno da se odlucime pravilno, bidejki uste go plakame cehon na nasite pogresni odluki iako pred dve godini i nemase izbor sega ima.
Nemoj da me svatite kako agitator zosto navistina nemam partiska kniska ustvari imam edna od SDSM koja seuste ne sum ja odjavil, megutoa intenzivno pratam sto se slucuva vo drzavata i odgovorno tvrdam deka momentalnata vlast e dosega najodgovornata sto nekogas sme ja imale iako ne im bese tesko toa da bidat posle dvete katastrofi ( SDSM i VMRO so tatarot Ljubco ) sto ni se slucija vo izminative 16 godini, i se prvite koi na mene licno mi vnesoa nadez vo Makedonija posle 16 razocaruvacki godini. |
||||
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од moira - 14.Април.2008 во 17:32 |
||||
Sakaj go svojot sosed, no pazi se da ne te fatat
|
||||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ке гласаш за Дпмне а имаш членска на сдсм...и љупчо е татар и македонија е у к*рац...браво нема што...а овој па ти аплаудира без дискусија и едноставо....NO Coment |
||||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i od mene aplauz. covekot se svestil, i sto ima loso vo toa?
|
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Какво нетрпение од твоја страна!!!
Како Рада-парада да ти е блиска роднина???
Почекај малку..па лично ќе видиш ...сигурно нешто поинакво..од досега виденото..
А и време е за тоа...
Сите околу нас не престигнаа..нас...досега водени од сдсм-ОФЦИВЕ..
пс
Повеќето од соседите ...пред 1-2 децении беа заостанати како во среден век..споредено со Македонија......и ние сме сега сеуште тука..а тие „фатија„ магла..ама напред..
Изменето од novace - 14.Април.2008 во 22:34 |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Spored poslednata anketa:
DPMNE bi imal 32 pratenici DUI - 12 DPA - 6 SDSM - 12 NSDP - 1 Ostanati partii - 4 Neopredeleni - 53 Kako i da se raspredelat ovie neopredelenite, pak ke bide kalak*rnica parlamentot. I uste ako go ostavat triler-reziserot za predsedatel na sobranie, pak parlamentot ge bide cista zaebancija za bezrabotniot narod |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Znam deka ti e tesko da svatis koga nekoj e rastereten od partiski tovar i koga trezveno razmisluva. I pred se razmisluva za dobroto na site nas vo Makedonija, a ne za svoj licen interes. Ako sakas da znaes licno imam pogolem interes vo SDSM, tebe moze ti e smesno ama mnogu pobiten mi e nacionalniot interes otkolku licniot, se e djabe prijatele ako drzavata ti tone, ako go rasprodades identitetot, ako koga bugarot Prvanov ke ti kaze deka ja krades istorijata ti nema da odgovoris ,bidejki pojma nemas sto si i kako si ,tuku bitna ti e samo predsedatelskata fotelja i nisto drugo. |
||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |