IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 846847848849850 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:12
...jaka sum na kondicija...na dolgi stazi...od saat vreme kafepienje pak ne fatija cetiri saata...
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:13
a da se dogovorite a cel den...bas me zanima kolku ke trae
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:14
Originally posted by moira moira напиша:

...jaka sum na kondicija...na dolgi stazi...od saat vreme kafepienje pak ne fatija cetiri saata...
vecernoto skolo vi dava matrejal za zboruvanje
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:14
...bas toa i si kazavme...naredniot pat da pocneme so dorucek...od 6 saat sabajle da pocneme...i da vidime koga i dali voopsto ke zavrsime...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:16
ama kazete doma deka nema da ve ima za vikend...da ne ve mislat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:16
Originally posted by granny granny напиша:

vecernoto skolo vi dava matrejal za zboruvanje

...teoretskata nastava si go pravi svoeto...sega tek koga ke pocneme so prakticnata nastava......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:16

....ke kazeme deka odime na godisen odmor...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:17
kuti...daleko ke se cue ...ne e sala tolku casovi haha
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:18

....ke kazeme deka odime na godisen odmor...
i zemete neplateno na rabota...da ne se iznenadite so otkaz
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:20
...ma sekako neplateno ke zememe...ovaka ne biva....doma pocnaa da mislat deka rabotodavcite ne ekspolatiraat....od rabota vo 21.30 da se vratis, a si iskocil od sabajle.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:21
ne bidete surovi....kazete deka terenski rabotite...pa edvaj parking naogate
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:24
...mene i lunch paket ke pocnat da mi spremaat koga odam na rabota...da ne se istostam...i sekako kompas ke mi dadat, za da ne se izgubam popat.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:25
ili neka ti ugradat ..kako se vika..mikrocip
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:26
IMAM MIKROCIP,SAMO 'NEKOJ"GO ZNAE KODOT
OVAJ KOJ O ZNAE KODOT

Изменето од *moon* - 15.Април.2008 во 01:26
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 846847848849850 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.