|
КОЈА РЕЛИГИЈА Е ВИСТИНСКА? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 55> |
Автор | ||
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pretpostavuavm ti si vo germanija ?du weist selber wieviel
Deutschen sind im Orient unterwegs?nemoj da lazes i da ignoriras?Kolku germanci i franzusi pa i italjani imas koji se GURBETCIJE ( pECALBARI vO ARAPSKITE EMIRATI)RABOTAT KAKO CISTACI I DIKTORI I STO TI JAS ZNAM STO! GI KAPAT KONJITE ARAPSKI ili se lazam???? |
||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И што има ова врска со темава? |
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo paravo si brat,, sekoj den se povece i povece germanci ja napustaat Germanija po potraga po podobri uslovi za zivot. Edna od najposakuvanite destinacii se i Arapskite Emirati, I Bahrejn. Drugo, za geografskata orientacija na pecalbarite od razlicni zemji, stramota e tuka da se diskutira, zatoa sto e potrebno podlaboko znaenje, a ne samo nagadzanje na zvezdi kako lucky. Denes se procenuva deka samo vo Saudska Arabija ima blizu milion Hristijani pecalbari, a poveceto od niv se od Filipinite, Etiopija i sekako inzinjeri od Zapad. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ili drzhete se za temata ili ako veke ja iscrpevte da ja zatvorime.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA MOZE ZOSTO VEKE NEMA SMISLA, OTOVRETE NEKOJA POZBILNA TEMA, ZOSTO SEKOJ SI GO BRANI SVOETO |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne se karame mojata e vistinskata.
|
||
HILAFET_CH
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa germanija e edena od najrazvienite zemji a vidi ti posiromasni zemji od azija kade odat tie da pecalat? isto ke mu dojde kako nie od balkan vo zapadna evropa ili nee taka ?
|
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе Струцки Луцки,отвори си тема ПЕЧАЛБАРСТВО,и таму расправај си кој повеќе зема плата,и кому муе поубаво,и која земја е подобра.Нема смисла повеќе да ја узурпираме оваа тема со оф топици. |
||
HILAFET_CH
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da jas velam za lugeto hristijani od Azija razgledaj malce kaj odat tie napecalba? so svoite familii'a
|
||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trreba edna tema muslimanski i hristijanski migracii pa da se nadogradime vo toj pogled ,ajde sega neka si prodolzi temat i jas velam deka najvistinska religije e hristijanstvoto isto i od toj aspekt vo koj do sega komentiravme
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AMIN |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што Аминуваш бе.Па ти според ЕвАнгелос неси Христијан,ти си Православен,а тој како таков не те признава.А да ти кажам не те признавам ниту јас. |
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |