|
КОЈА РЕЛИГИЈА Е ВИСТИНСКА? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 55> |
Автор | |||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ајде без политика! Жуков - да не се опоменуваме пак, те молам...
|
|||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koja politika komunizmot e od odamna brojna religija
|
|||
laki svedska
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e dobro de ajde da se razjasnime za religiite pa vie razubedeteme no so fakti -bog e sam ili ima zena deca ili sto i da e od familija -zosto sekogas go zamisluvame star i so brada (toa znaci deka staree a ako e taka znaci deka eden den i ke umre) -ako e sam samcat tamo nekade gore sigurno se ubiva od dosada -ako e tatko na site nas zosto togas ne si ja vrzi rabotata i ne se grizi za svoite ceda a ima tolku ratovi ,glad i bolesti po svetov (pa ja da imam takov tatko odma bi se otkazal od nego !!) i samo edna napomena odgovor vo stilot deka se cudni patistata bozji ne prifakam zosto i ne e nikakov odgovor pa neka mi odgovori nekoj bez razlika od koja i da e religija !!! |
|||
Zukov_Georgi
Група Регистриран: 14.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas vece napomenav deka komunizmot e ideologija i politicko ubeduvanje .... poubavo da toa go ostavime na strana .....
|
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лаки Шведска - разгледај го форумот, има доста пишувано по прашањата кои ги поставуваш. Кога ќе имам малку повеќе време ќе ти дадам детален одговор, ветувам.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лаки, интересен податок. Дури и самите муслимани кои одат на печалба, повеќе се одлучуваат тоа да биде некоја Запано-европска држава отколку КСА на пример, за каде што знаеме дека и заработувачката е поголема. Што мислиш, зошто е тоа така? Нели еден муслиман поудобно би се чувствувал доколку оди на печалба во муслиманска држава, па уште и за поголема заработувачка (сепак СА е многу богата држава, нели) |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од hr.lucky - 14.Април.2008 во 22:10 |
|||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од hr.lucky - 14.Април.2008 во 22:10 |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Благодарам Лаки. Интересно.
|
|||
|
|||
Gazija
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pogresno razmisluvanje!-Nemoze tek taka ednostavno da se pojde vo Saudiska Arabija,kako sto se odi vo Italija ili Germanija na pecalba.Tamu isklucivo odat stranski firmi,a ne volonteri.Inaku mnogu pati ne samo muslimani i nemuslimani koi rabotele vo pretprijatija odele na rabota vo islamski zemji,kako Libija,Egipet itn. Znaci ne e rabotata sto muslimanite ne sakaat,tuku sto ne mozat.Inaku da bese tolku lesno izvodlivo,eve jas sum prviot sto vednas bi se preselil vo Saudiska Arabija. |
|||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа се само твои небулози,ништо повеќе.Читај го погоре постот на братот Газија. |
|||
Zukov_Georgi
Група Регистриран: 14.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a zosto ne mozes da se preselis ? ili barem da se obides da se preselis ? ... i poradi koi pricini bi go storil toa ...... mozebi poradi faktot sto tamu vladee serijatot i shodno na toa , ne bi imal nikakvi neprijatnosti so zena ti koga na primer , bi sakala da polaga vozacki ili da oblece nesto moderno ? .... ili , koga namesto da odi na plaza vo dvodelen kostim za kapenje bi morala da odi isto kako sto odi i na ulica ?
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не станува збор за волонтери, зар во Италија и Германија се оди за волонтерска работа?
Друго, тие муслимани и немуслимани кои печалеле во Ирак, Либија и слични држави, оделе на одредено време, со цел да спечалат и се враќале. Незнам баш некои што сакале да останат таму и останале, за разлика од тоа, кој еднаш успеал да отиде во западните замји гледа и да остане подолго, или пак засекогаш... Затоа мислам дека Лаки многу умно го објасни овој парадокс. |
|||
|
|||
Zukov_Georgi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
paradoks e koga nekoj saka da odi a veli deka ne moze .... a zgora na se , nitu pak saka da pojasni zosto ? .....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |